2777
2789

خانوما ما یه پولی داشتیم یعنی درکل سرمایه زندگیمون هست گفتیم بذاریم نقد بمونه بی ارزش میشه دادیم طلا ، که هم بشه استفاده کنم هم پس انداز باشه ، از اونموقع هم اومده روش

از اونروز مادرشوهرم هی میگفت نباید طلا بخرین بزارین بانک سودشو بگیرید .طلا بی فایده س طلا چیه دیگه ، خرجتونو میده بزارید بانک سود بگیرید ..منوشوهرم نظرمون این بود توبانک پول بزاریم بی ارزش میشه و دادیم طلا

مادرشوهرم هییییی میگه هنوزم طلا نباید میگیرفتین اشتباه کردین

این از این

حالا ی وام‌ خونگی دراومدن ۷۰تومنی هس ،میخاستن ی گوشه خونشون رو تعمیر کنن قبل عید ،حالا هی میگه نه حوصلم نمیکشه میخام پولو بدم النگو 😳بعد عید بفروشم خونه رو تعمیر کنیم! 

بش گفتم مادرجون تو یماه دوماه پول کارمزدشم حتی نمیاد رو پولت ،بزار بانک سودشو بگیر طلا نگیر ضرر میکنی 

ولی دارم میترکم از این حجم حسادت!  اخه اگه طلا برامن بده و ضرر داره واس چی خودش برا یماه میخاد بگیره و بفروشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادر شوهر  90 درصد همینه. مادر شوهر فقط عروس رو تحمل میکنه بخاطر پسرش و نوه هاش. مهم نباشه برات. خداروشکر که شما کار عاقلانه رو انجام دادین 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

عزیزم مادر شوهر 90 درصد همینه. مادر شوهر فقط عروس رو تحمل میکنه بخاطر پسرش و نوه هاش. مهم نباشه برا ...

یعنی  از یه ربع نیم ساعتی ک میبینمش ۲۵ دقیقش هی دستور میده اینو اینکار کن اونکار کن .میبینه سکوت میکنم بعد خودش میگه حالا پیش خودت میگی چقد دخالت میکنه ولی من برا خودت میگم

ماهم وام گرفتیم خونه خریدم البته بعلاوه کلی قرض دیگه، زن عمو شوهرم میگفت اشتباه کردین باید پولتون رو میذاشتین بانک😐

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
نخواست پول تبدیل به طلا شه و تو لذتش ببری میخوایت نقد بمونه کم کم از پسرش بگیره و خرج خونه و کوفت و ...

اره 

از قبلم هرچی طلا داشتم بزور از دستم درمیورد ب بهونه ها مختلف

یبارشم ک مفصل تو تاپیک قبلیم گفتم چیکار کرد

یعنی از یه ربع نیم ساعتی ک میبینمش ۲۵ دقیقش هی دستور میده اینو اینکار کن اونکار کن .میبینه سکوت میک ...

آفرین عزیزم. بهش محل نده که بفهمه حرفاش برات مهم نیست. خوبه خودش میفهمه کاراش دخالته و انقدر ادامه میده به کارهاش 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یعنی از یه ربع نیم ساعتی ک میبینمش ۲۵ دقیقش هی دستور میده اینو اینکار کن اونکار کن .میبینه سکوت میک ...

بگو وای مادرجون نمیدونستم ذهن خوانی هم بلدین😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
ماهم وام گرفتیم خونه خریدم البته بعلاوه کلی قرض دیگه، زن عمو شوهرم میگفت اشتباه کردین باید پولتون رو ...

سود بانک ک همون رباخواریه روش کلاه شرعی گذاشتن

بعدم تو این روزا ک هر ثانیه پول ملی ما از ارزشش کم میشه ادم مگه احمقه بزاره ریال بمونه

ما چند سال ، پس اندازمون فقط طلا میخریم.

اوایل یه بار به شوهرم گفتم، به مامانت نگو کجا رفتیم.

چون دخترمو گذاشته بودم خونشون و بریم طلا بخریم.

خیلی ناراحت شد و گفت، تو فکر کردی مادر من به طلا خریدن تو حسودی میکنه، چیزی نگفتم و گذشت.

یه بار از بازار برگشتنی تو اتوبوس گفت، بگیم کجا رفته بودیم، رک گفتم ، بگو رفتیم بازار برای طلا.

گفت نه، نمیخوام بفهمه رفتیم سراغ طلا، منم با تعجب گفتم، چرا ،مگه حسودی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سود بانک ک همون رباخواریه روش کلاه شرعی گذاشتنبعدم تو این روزا ک هر ثانیه پول ملی ما از ارزشش کم میش ...

آره والا،ماهم توی خونه پدرشوهرم زندگی میکنم البته داده ارثیه شوهرم،ولی خوب خودمون هم خونه خریدیم ،سال اول زندگیمون که خونه خریدیم خیلیا باهامون چپ افتادن حسادت میکردن

آفرین عزیزم. بهش محل نده که بفهمه حرفاش برات مهم نیست. خوبه خودش میفهمه کاراش دخالته و انقدر ادامه م ...

منم تعجب میکنم میفهمه منظور منو باز هیییی میگه . تو حمام کردن و حیاط شستن و تا روشن کردن تلوزیون و کولر و ..... توهمچیییی ی نظری میده