2777
2789
عنوان

کی مدرسه هه تموم میشهههه

91 بازدید | 14 پست

وای دیگه تحمل تنهایی تو مدرسه رو ندارم،از همکلاسی هام متنفرم از بس که دورو هستن میری سمت یکی اون ازت دور میشه میره با یکی دیگه،در گوش هم بهت میخندن مسخرت میکنن

لعنت بهشون😭

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بودم خیلی اذیت میشدم دوستی هم نداشتم مسخرم میکردن الانم تو خونه حوصلم سر میره ولی صدهزار بار بهتر از مدرسس از نظرم

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

منم همینم همشون یه مشت حسود عقده ایه به تمام معنان یعنی ببین حسوداااا دورو که اصن نگم براتت ولی خب چی کار کنم مجبورم رشتم جوریه که باید تیمی باشه و تو یه گروه اینا باشیم 

_
کدوم مدرسه بچه ها ما که انگار کلاس اصافه میرن هر روز تعطیل

اگه اسم مدرسه رو بگم ممکنه شناسایی بشم...

خوش به حالتون😢

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

اگه اسم مدرسه رو بگم ممکنه شناسایی بشم...خوش به حالتون😢

نه منطورم اسم مدرسه نیست میگم کدوم مدرسه میرن اخه بچه ها دائم که تعطیل هستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
هشتم

کاملا درکت میکنم امسال که تموم شد بیشترش سال بعد هم یه جوری بگذرون تا از اون مدرسه بیای بیرون ولی بدون اینو همون هایی هم که اکیپ دارن و هزار تا دوست و رفیق به قول خودشون صمیمی جون جونی اینا دارن موندگار نیستن یه جایی روی واقعی خودشون رو نشون میدن از مدرسه رفیق خوب در نمیاد 

_
کاملا درکت میکنم امسال که تموم شد بیشترش سال بعد هم یه جوری بگذرون تا از اون مدرسه بیای بیرون ولی بد ...

حب از کجا در میاد من که به جز مدرسه جایی رو ندارم😭

حب از کجا در میاد من که به جز مدرسه جایی رو ندارم😭

ببین میتونی کلاس های مختلف بری از همین کلاسا ارتباط میگیری بعد اصلا بعدا میری دانشگاه سرکار کلا وارد اجتماع میسی

_