2777
2789
عنوان

بچه دار ها بیایددددد

55 بازدید | 7 پست

دیروز یه چیز قشنگ شندیم 

یکی داشت تعریف میکرد یه مادر تو سوپری داشته با بچش بد رفتار میکرده بهش گفتم خانم چه طرز برخورد با بچه است گفته بچه خودمه به تو چه میگه بهش گفتم نه این فقط بچه تو نیست بچه جامعه هم هست این بچه فردا میاد داخل جامعه میشه دزد میشه ک.لاهبردار میشه و هزارتا چیز دیگه تو بد میکنی اما نتیجش رو غیر خودت جامعه هم متحمل میشه

از وقتی اومدی همه فصلها برام بهاره!

خب راست میگه از بس بعضیا محدود میکنن یا تحقیر میکنن ازدواج کردنی مثلا میشه یه زن تو سری خور که باید بسوزه بسازه 

و همش اعتماد به نفس نداشته باشه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی وقتا واقعا بچه ها رو مخن مثلا بارها میگی فلان خوراکی برات ضرر داره حتی ممکنه تو رو بستری هم کنه ...

اون که بله عزیزم

این میگفت رفتارش غیر  کلامی داخل فروشگاه با رفتار فیزیکی بوده با بچه سر اینکه داشته سبد رو میکشیده 

بالاخره تو وقتی مادر پدر میشی باید واقعا بدونی میتونی با تربیبت بد اینده بچت رو خراب کنی 

خب راست میگه از بس بعضیا محدود میکنن یا تحقیر میکنن ازدواج کردنی مثلا میشه یه زن تو سری خور که باید ...

افرین خیلی موافقم دیشب دوستم میگفت دختر تو سری خور میشه میشه مادربی اعتمادبنفس 

امیدوارم بتونیم ما مادرپدر های بهتری باشیم