یکی داشت تعریف میکرد یه مادر تو سوپری داشته با بچش بد رفتار میکرده بهش گفتم خانم چه طرز برخورد با بچه است گفته بچه خودمه به تو چه میگه بهش گفتم نه این فقط بچه تو نیست بچه جامعه هم هست این بچه فردا میاد داخل جامعه میشه دزد میشه ک.لاهبردار میشه و هزارتا چیز دیگه تو بد میکنی اما نتیجش رو غیر خودت جامعه هم متحمل میشه
خب راست میگه از بس بعضیا محدود میکنن یا تحقیر میکنن ازدواج کردنی مثلا میشه یه زن تو سری خور که باید بسوزه بسازه
و همش اعتماد به نفس نداشته باشه
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
بعضی وقتا واقعا بچه ها رو مخن مثلا بارها میگی فلان خوراکی برات ضرر داره حتی ممکنه تو رو بستری هم کنه ولی بچه اصرار داره اون خوراکی رو برداره مادرم واقعا کممیاره