ارزونترم هست مغازه های تیراژه و پاساژ کوروش بخاطر جاشون خیلی گرون میدن،برای شوهرتم یه مغازه است فکر کنم هشتگ شلوار بود اسمش فقط شلوار داره قیمتاشم خیلی خوب بود من پسر خواهرم و دوستاش همیشه از اونجا میخرن تو تلگرام اینا بزنی فکر کنم بیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره همه نوع جنسی توشون پیدا میشه ولی برای خونگی خوبه من فروشگاه نجف اباد چند بار رفتم بد نیست
اینجا افتضاحه ولی خب کسی که چند تا بچه داره مجبوره از همین جاها خرید کنه ولی به نظرم باید یه حد وسطی باشه الان شلوار یه تومن شده کفش یه تومن عملا یه خانوار چهار نفره فقط میتونه یه دست لباس بخره برای هر نفربا پول عیدی دریافتی آجیل و شیرینی و خوار و بار و مهمان بماند
حالا فرض کن طرف اصلا عیدی هم نمیگیره پس کلا باید قید خرید بزنه
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بازار؟خودم نمیتونم شوهرمو میفرستم بره خوب بود ماهم میریم
بازار جایی که شمایین شاید ۴تومنی و ۵تومنی مانتو باشه گلم
خواستی برنامه باسلام رو نصب کن ببین تنوع لباسها و جنس ها رو بعد برو بازار همیشه سعی کن چندین جا بری و بگردی خرید هجانی نکن این لباسها خیلی بپوشیم یه ساله من دوتا از هرچی عیدا میگیرم میره تا عید سال بعد ولی لباسهام عید به عید عوض میکنم
والا من سه دست خونگی خریدم برای بچه هام با پست شد ۶۱۰ تومن . جنساشونم خوبه
این لباسو پارسال نتی براش گرفتم بزرگ بود گذاشتم امسال بهش پوشوندم خداشاهده فقط یه بار پوشید روش لک افتاد هرکاری کردم نرفت مجبور شدم بندازم بره از لباس ارزون خاطره ی خوشی ندارم هربار ارزون خریدم همین بلا سرم اومده
این لباسو پارسال نتی براش گرفتم بزرگ بود گذاشتم امسال بهش پوشوندم خداشاهده فقط یه بار پوشید روش لک ا ...
ماشالله 😍😁
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"