2777
2789
عنوان

چه خبره انقدر گرونی یک دست بلوز شلوار بچه سه میلیونننن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 137 پست
خیلی تازه جای خیلی معمولی زندگی میکنیم متوسط رو به پائین

ما هم جای باکلاسی نیستیم 

خونه از خودم ۳۰ متری دارم سمت خانی اباد اجاره دادم 

ولی خودم منطقه پنج میشینم

مستاجر هم خانواده هستن سه نفر خونه ۳۰ متری😢

بیچاره ها گاها کریاه نمیدن منم زور نمیکنم 

خودم مستاجرم

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

من از مغازه خریدم بعد همون مغازه اف زده بود 🙃خیلی جالب بود و دوباره قراره خارج فصلا که اف زدن برم ب ...

منم یه مانتوی در حد ۱تومن

فقط یکی مونده بود سایز و رنگش لیمویی بود نصف قیمت داد البته خرداد ماه بود

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هر شهر فروشگاه هایی به اسم سید ارزونی حاجی ارزونی نمیدونم چی چی ارزونی هستقیمت ها مناسبه

وضع مالی ما خوب نیست ولی لباس های این سید آرزوی ها و حاجی ارزونی ها دو بار پوشه بی کیفیت ترین پارچه و بی کیفیت ترین دوخت

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
والا اینا برند پوشن اخه ادم ندار نمیره سراغ برند ک کت شلوار دیروز قیمت گرفتم یکوهشتصد بود

همون بهدا هر سال من استرس میگیرم که نکنه راست بگن زیر پنج شش تومن مانتو و لباس نباشه ولی بازار میرم میبینم نه بابا قیمت پایین هم میشه پیدا کرد

ما هم جای باکلاسی نیستیم خونه از خودم ۳۰ متری دارم سمت خانی اباد اجاره دادم ولی خودم منطقه پنج میشین ...

خونه ۳۰متری هم مگه هست؟

شوخی میکنی اشتباه تایپی بود؟

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

اتفاقا تو جنوب من زیاد دیدمکدوم شهری؟من خوزستان دیدم اصفهان دیدم قم دیدمشلوار لی بچگانه خریدم ۳۵۰ تو ...

مگه اصفهان و قم شامل جنوب میشن؟؟؟،من منظورم جنوب شرقی استان هرمزگان ،بندرعباس رودان میناب و استان کرمان و اینا بود

ما هم جای باکلاسی نیستیم خونه از خودم ۳۰ متری دارم سمت خانی اباد اجاره دادم ولی خودم منطقه پنج میشین ...

ماهم مستاجریم سمت فردیس کرج

اینجا خونه ها هم خیلی قیمتش بالاست خیلی

آخر اومدیم امسال مارلیک

کت شلوار ۵ تومن من دیروز یه کت شیک گرفتم ۶۵۰ با شلوارش ۱۲۰۰ بود من هفت حوض تهرانم بیشتر مغازه ها آف داشتن قیمتا عالی بود 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

وضع مالی ما خوب نیست ولی لباس های این سید آرزوی ها و حاجی ارزونی ها دو بار پوشه بی کیفیت ترین پارچه ...

اره همه نوع جنسی توشون پیدا میشه ولی برای خونگی خوبه 

من فروشگاه نجف اباد چند بار رفتم بد نیست

برید بازار چندین مغازه و دستفروش و ارزانسرا ها 

بعد میبینید با ۴۰۰ مانتو کتان جنس خوب و یا هرچی پیدا میکنید جوراب هام ارزون پیدا میشن مثلا چرا ۳۰ بدیم بر جوراب میریم قسمتهایی که بساط کردن دونه ۱۵ همون جنسا رو بخریم

خدایا شکرت 

خب گلم همه قیمتی هست.

دو تا دورس برا پسر کوچیکه خریدم دونه ای ۲۵۰ با یه کفش ۳۵۰.

جلیقه و شلوار از پارسال داره.

پسر بزرگه هم یه کت شلوار لی ۹۵۰، یه دورس ۳۹۸، یه کفش ۴۶۰.

خودمم کت سوزن دوزی ۹۵۰، شلوار ۷۸۰، روسری ۳۵۰، کفش ۳۹۰.

شوهرم پیرهن۵۰۰ و شلوار۷۵۰. 

جنس اشغال و معمولی هم نیستن. همشون خوبن.

فقط کفش من یه کم متوسطه.

یه کیفم برا خودم بخرم عالی میشه.

جنس خوب و بد داره قبول دارمولی چیزا به درد بخورم زیاد توشون پیدا میشهمخصوصا برای خونه

انقدر شلوغه دیگه نمیرم