2777
2789
عنوان

چه خبره انقدر گرونی یک دست بلوز شلوار بچه سه میلیونننن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 137 پست
لابد فقط دست رو مارک میزارید . کلی سایت و پیج هست دبگه نهایتا ۱و نیم ان لباسای خیلی شیک

لباس قشنگ و جنس خوب پیدا کنم میگیرم

ببینم نفری ۱ تومن میشه جمعش کرد

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کت شلواری که میخواستم بگیرم پنج و خورده ایه 

ولی بهترین کت شلوار اون مغازه بود

از دوتومن داشت تا اون قیمت 

شما هم دست گذاشتی روی چیزهای گرون 

وگرنه جنس های قیمت مناسب تر هم هستن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

باسلام قیمتاش ۳۰۰ هزاره حتی مانتو شلوار و ....همه اجناس قیمت مناسب ...جنساشم خوبه مانتو ۵۰۰ چه جنس خ ...

خودت خریدی؟

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

از کجا می خری این قدر گرون

خوشحال فروشندهه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
واقعا میفهمم چی میگی ، من امسال نصف سال گذشته برای دخترم خرید کردم تازه کفشم نمیخرم چون کفشاش نو تقر ...

من کفش برای دختر بزرگم نمیگیرم کفشاش نوعه

خودمو شوهرم به جهنم 

برای پسر و دختر کوچیکم میگیرم

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

لباس قشنگ و جنس خوب پیدا کنم میگیرمببینم نفری ۱ تومن میشه جمعش کرد

پیدا میشه . اینترنتی الان واقعا به صرفه تره 

حسنا کیدز و اینفینیتی و دیبا کیدزم سر بزن سایت دارن 

جنساشون که خوبه 

الحمدلله رب العالمین