2777
2789
عنوان

از من به شما بانوی عزیز نصیحت 💙🌱✨🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3310 بازدید | 22 پست

نه که خیلی از افغانیا خوشم میومد ،تو هم که یه الف بچه این همه کاربرارو سرکار گذاشتی بیشتر شد تنفرم ازشما ها.

از اینو اون هم گله نکن که مثلا 

از فامیلای پدرم متنفرم ...

مادرم نفرینم میکنه ومتنفرم...

از مادرشوهرم متنفرم یه شیطانه و...

از خواهرشوهر،جاری و...

یه نگاه به خودت بنداز ببین کارمای کدوم کارته اینا سرت میان .

این کاربریت که پرید ولی میتونی باملورین دردودل کنی ،ادامه بدی سبک شی...

ولی خواستی کاربری دیگه بزنی وبخوای به هر نحوی معروف شی اینجا ،نکن چون هر چی همش بزنی گندش بیشتر درمیاد.

🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آیا واقعا فیک هستی؟ بیا پاسخگو باش اگر فیک باشی نمیتونم ببخشمت خیلی برات ناراحت بودم @ایلدا۰۴

شک نداشته باش 

برو تاپیکای ملورینم باز کن 

تاپیکای اینم باز کن از اول 

تو هر تاریخی مشکلای جفتش یکی بود! 

بچه ها اسکرین گذاشتن ،منم تاپیکاشو اکثرشو خوندم متاسفانه رد شدم اسکرین نگرفتم ،مطمئنم خودشه .

🫡

ایلدا من خیلی از گذشته نمی‌شناختمت در همین حد که این تاپیک های اواخرت رو دیدم و حس خوبی داشت ازت شناخت داشتم ، نمیدونم چقدر از ماجرا حقیقت داره حتی الآنم درست متوجه نشدم ، ولی رفتم  یکم از اولین تاپیک هات رو خوندم ،از رفتار های همسرت و خانوادش و خانوادت، فقط دلم میخواد دروغ گفته باشی ، دلم میخواد یه بچه محصل مجرد باشی که از سر بیکاری و خنده اینا رو گفته باشی ، دروغ گفته باشی و اون زندگی مضخرف وجود نداشته باشه ، نه برای تو نه هیچ زنی ، ولی حسم میگه که اونا واقعیته ، از خدا برات آرامش می‌خوام هر کی و هرچی که هستی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

چطوری دختر هزار چهره😂

خیلی برات متاسفم دختر 

بشدت هم ازت متنفرم

میدونی چقد تاثیر منفی تو زندگی بعضیا داشتی با اون دروغات

اخه توکه نوکر شوهر ومادرشوهرتی چرا ادای پرنسسارو در میاوردی؟؟؟؟؟؟

من جات باشم هرگز اسم نی نی سایت نمیارم وای به حال عضویت جدید🤭

نه که خیلی از افغانیا خوشم میومد ،تو هم که یه الف بچه این همه کاربرارو سرکار گذاشتی بیشتر شد تنفرم ا ...

مگه افغان بوده

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)