2777
2789
عنوان

رفت و آمد با خانواده بعد از ازدواج

130 بازدید | 18 پست

سلام من ۵ ساله که ازدواج کردم و یه بچه دارم تقریبا هفته ای یکبار میرم خونه بابام اگه تو خونه کار نداشته باشم یه شب اونجا میخوابم شاید یه بار تو ماه شایدم نه خواهرمم هم مث منه حالا خواهرم همش میگه مامانم مارو دعوت نمیکنه ما همش باید خودمون بیاییم اگه نیاییم زنگ نمیزنه دعوت نمیکنه داداشم تهران دانشجوعه در رفت و آمده خواهرم میگه هر موقع از تهران بیاد مامانم باید ما رو دعوت بگیره ولی من مخالفم آخه مگه غریبه ایم من هر موقع دلم بخواد خودمو دعوت میکنم خونه بابام به شوهرم میگم من دارم میرم شام بیا اونجا دیگه آدم با خانوادش که نباید اینطور باشه با خانواده شوهرم هم طبقه بالا هستیم هر موقع مهمون داشته باشن یا بقیه خواهر برادرا بیان ما هم میریم بدون دعوت خیلی هم  خوشحال میشن همگی شما با دعوت میرید خونه باباهاتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا 

ما که خودمون زنگ میزنیم به مامان بزرگم میگیم ما داریم میایم اونجا (منظورم مامانم و مامان بزرگم است)

ما از بچگی یادمون نمیاد مامان بزرگم دعوت کرده باشه ما خودمون هر هفته میریم خونشون 

حتی خونه خاله ام همینطور ...

میگیم مثلا خونه ای ؟! ما یه سر میایم خونتون 🙃

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

با دعوت نه راهمون دور پنج ساعت مامانم می‌دونه شوهرم سخت بهش مرخصی میدن همیشه میگه هروقت تونستی بیاین دیگه میریم چندروز میمونیم خونه مادر شوهرم نزدیک دوساعت راه اگه دوهفته یه بار نریم گوشی شوهرم سوراخ می‌کنه انقد زنگ و پیام میده ولی معمولا سه هفته یا یه ماه یه بار میریم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

آفرین کار خوبی می‌کنی. اگر خانواده شوهرت خوب هستن برو.

منم خونه مادرم اینطوری هستم.

ولی خونه مادرشوهرم بدون دعوت نمیرم چون اولاً تنبله و همه چی گردن منه.

دوماً یبار مارو از خونشون بیرون کردن و تهمت هر.زگی به من زدن.

الان تا دعوت نکنند نمیرم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

تازه خواهر میگه خوب پذیرایی نمیکنن انتظار داره کباب و غذاهای خاص فقط بخوره مدام خودشو با خانواده و بعضی از فامیلای شوهرش مقایسه میکنه همش میگه فلان کارو برا پسرا کردن برا ما نکردن والا برا ما هم کم نذاشتن هیچ وقت هم به شوهرامون بی احترامی نکردن فقط بابام آدم سردیه و تو خودشه از اول هم همین جور بوده اخلاقش همینه 

یه چیز دیگه من از خواهرم شنیدم میگه همکارم مامانش بهش ماهانه پول میده با اینکه متاهله منم خودم شاغلم خواهرمم شاغله والا هر خونه ای الان خرج خودشو داره بابای منم دو تا پسر مجرد داره که باید سرو سامونشون بده به نظر من خواهرم انتظارات بی جا داره

اگه مامانم مهمون داشته باشه دعوتمون میکنه ولی توروز های معمولی شاید مامانم بگه شایدم خودم برم زنگ می ...

منم دقیقا همینم تازه خونمون نزدیکه به خونه بابام یه خیابون فاصله داریم در حد ۵ دقیقه میشه