2777
2789
عنوان

دوقلویی با رحم دوشاخ قلبی شکل

248 بازدید | 11 پست

۷هفتمه دوقلو باردارم رحمم دوشاخه خیلی میترسم هر کجا میرم میگن احتمال سقط و زایمان زودرس خیلی خیلی زیاده از استرس دارم میمیرم بخدا این دو ماهه اندازه دوسال گذشته از استراحت مطلق بودن خیلی میترسم لطفا یکم دلداری بهم بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعای مقاتل سلیمان رو صد بار بخون و بخواه ک خودت و بچه هات سالم باشین و ... 

سلیمان گفته اگ حاجت روا نشدی لعنت بهم کاربرا خیلی تعریفشو کردنیک ساعت وقت میبره . درضمن استرس برات سمه شرایط رو وخیم تر میکنه .

دعای معراجم خیلی خوبه خودم هر روز میخونم از بلاها و .... دورت میکنه بخونی متوجه میشی چی گفتم . پنجدقیقه هم نمیشه  

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

سلام عزیزم میشه برنامه میلی رو نصب کنید که به هر دو طرف ۵ میلی طلا هدیه بده 💛:)

برنامه مفید و معتبریه  نرخ طلا رو نشون میده و هم برا پس انداز و سود طلا  عالیه خودم خیلی وقته استفاده میکنم ، برا نصبش اگه حتما کد دعوت بزنی به هر دو نفر پنج میل طلا یعنی ۳۰ تومن هدیه میده و میتونی درجا  نقدش کنی

دوست داشتی کد دعوت منو بزن به هر دومون هدیه بده milli-aibtq

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

مامانای باردار گروه داریم کسی نمی‌خواد 😍 🤰🏻 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اصلا وسایل سنگین بلند نکن حتی دیس برنج و قابلمه

تحت نظر کامل پزشک باش بهت ورزشای مخصوص میده برای زایمان راحت تر توکلت به خدا باشه انشاالله که سالم بدنیا میان

آروم حرکت کن تحت استرسم نباش رابطه جنسی اصلأ نداشته باش

اتفاقا یکی از دوستان دقیقا مثل شما بود 

الان فرزندانشان 7-8 ساله هستند 

ولی دوران بارداری خیلی حواسش بود 

استراحت زیاد داشت 

فعالیت زیاد و شدید و اینا نداشت 

استراحت مطلق هم باید با نظر پزشک باشه اگه نیازی نبود الکی نیافت تو جا

ولی خیلی باید حواست باشه و از هر گونه فعالیت شدید دوری کنی

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت