2777
2789
عنوان

بچمو‌بدم شوهرم ببره یا فرارکنم نبرش توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 98 پست
از همون رور تول عقد دعوا داریم تا الان ک‌۱۲ سالههردومون بریدیم دیگه...

خب شماباهاش بحث نکن یه کم شماکوتاه بیامرداکه کوتاه نمیان بحث ۱۲سال زندگییه بچت گناه داره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون رور تول عقد دعوا داریم تا الان ک‌۱۲ سالههردومون بریدیم دیگه...

شوهرت بچتو خیلی دوست داره؟

اگه بچه نقطه ضعفشه با بچت صحبت کن بگو اگه میخوای مامان بابا آشتی کنن برو به بابا بگو با مامان آشتی نمیکنی ؟ مثلاً بره بگه همه دوستام مامان باباهاشون باهم خیلی خوبن شماها چرااینجورین یکاری کنه حداقل بخاطر بچه دلش به رحم بیاد 

خب شماباهاش بحث نکن یه کم شماکوتاه بیامرداکه کوتاه نمیان بحث ۱۲سال زندگییه بچت گناه داره

عزیزم زندگیتوکامل نمیدونم

ولی اگه واقعافکرمیکنی به دردنمیخوره طلاف بگیرچراداری خودتواذیت میکنی تواین زندگی

خب اگه نمیخوادت جراطلاقت نمیده چراخرجیتومیده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
شوهرت بچتو خیلی دوست داره؟اگه بچه نقطه ضعفشه با بچت صحبت کن بگو اگه میخوای مامان بابا آشتی کنن برو ب ...

پسرم‌بارها ب باباش گفته ک بابا با مامان قهری

اون حرف نمیزنه. میگه بچست یچیزی میکه.

اشتیمون فایده نداره

عزیزم زندگیتوکامل نمیدونمولی اگه واقعافکرمیکنی به دردنمیخوره طلاف بگیرچراداری خودتواذیت میکنی تواین ...

به نظرمن زندگیتون افتاده رودورلج تولج میکنی اون لج میکنه اینطوری که کاریپیش نمیره مرداهم که لج کنن هرکاری میکنن

پسرم‌بارها ب باباش گفته ک بابا با مامان قهریاون حرف نمیزنه. میگه بچست یچیزی میکه.اشتیمون فایده نداره

پس اگه انقدر گند اخلاقه شمائم بیخیالش شو حداقل بعداً به خودت نمیگی می‌تونستم تلاش کنم شاید درست میشدیم میدونی کلا بهونش چیز دیگس 

اتفاقا تا پسرت کوچیکه طلاق بگیر چون زیر هفت حضانت با مادره