2777
2789
عنوان

عکس های من از غواصی🌊🐚🤍🐋📸

1559 بازدید | 69 پست

سلام قشنگا🤍 

من غواصم و چندروز پیشم عکسای غواصی تو شب رو براتون گذاشتم 

امروز میخوام غواصی تو روز رو بذارم براتون لذت ببریم😍 

من موقع غواصی زیاد عکس نمیگیرم بخاطر همینم عکسای زیاد ندارم فقط همین چندتارو دارم . 

یه پست میذارم و ویرایش میکنم عکسارو میذارم ، صفحه رو رفرش کنید بتونید ببینید 

(یکبار دیگه هم این تاپیک رو زدم ولی خیلی دیر منتشر شد امیدوارم این سری اونطوری نشه) 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بذار

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشید ☺️🌹 

خانومای باردار گروه داریم کسی نمی‌خواد 😍 🤰🏻 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بزار عزیزم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

چه قشنگ😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عکس.

چقدر قشنگ قدرت خدا رو ببین 😍😍😍

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه