2777
2789
عنوان

خیلی شک دارم به انتخابم

174 بازدید | 15 پست

وقتی باهاش آشنا شدم نگفت تو اسنپ کار میکنه.  

بعد یکماه فهمیدم که گاهی فعالیت میکنه اسنپ. 

تا دوسال پیش برای خودش ۳ تا مغازه داشت و یه خونه نقلی پایین شهر. تا اینکه کلاهش رو میبرن و چند ماه اصلا سرکار نمیره تا کم کم به خودش میاد و میره اسنپ کار میکنه 

همه چی ایده آل بود برام دوره آشنایی 

تا رسیدیم مراحل نامزدی و عقد. بنا به هر دلیلی یکی دوروز کارامون عقب میفتاد می‌ترسید ما میخوایم کنسل کنیم چنان پشت تلفن حرف میزد من پیش خودم میگفتم این همون آدمه چرا اینقدر غیر منطقیه آخه چرا همه چی رو داره بهم ربط میده؟! 

عقد و عروسی باهم بود. رفتیم زیر یک سقف . اول با شوخی و خنده میگفت زیادی میخوابی بعدم کارای من تو خونه رو نمی‌دید گیر میداد به مثلا لیوان رو میز 

میگفت فکر میکردم خیلی تمیز باشی.  

عروسک دارم خرس بزرگه میرم بغلش میکنم مسخره میکنه 

دوستام رو کاری کرد ناخودآگاه قرارا مو کنسل کردم و نمیرم بیرون با دوستام 

هرروز خونه تمیز میکنم اخرشب تنقلات میخوره صبح میبینم بازم کثیفه و میگه به خونه یه دستی بزن 

کافیه مثلا یه چیزی اینور اونور بشه لحن صداش به شدت عوض میشه بچه ها و من میفهمم آرامش قبل طوفان 

تو بحث ها همه چیو بهم ربط میده و من گاهی خندم میگیره. 

ار طرفی از ۷ صبح میره تا ۹ شب دلم میسوزه که این همه خسته میشه و استرس داره برای جریان مالی زندگی 

خودمم سرکار میرم .

از پدر مادرش قرض گرفته برای عروسی و باید پس بده نزدیک ۷۰۰ تومن 

دلم خیلی گرفته 

۴۲ سالشه منم ۳۲ .

چرا نمیره شهرک های صنعتی سرکار ازین سه شیفتا ۱۸ تومن درمیاره مگه اسنپ ماهی چقد میدن ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا مشکل چیه یکم به نظافت و نظم حساسه،در کل آدم بدی نیست که بخوای پشیمون بشی،سنشم کم نیست بخوای ...

من مشکلم حساسیت به نظم نیست چون خودش تمیز نیست آدم تمیز لوازم شو همینطوری نمیزاره وسط خونه 

چطوریه شرایط کاریش؟ باید بهش بگم

ببین سه شیفته ۸ساعته اس هفته اول ۸تا ۴عصر هفته دوم ۴ تا ۱۲ شب هفته سوم ۱۲ تا ۸ صبح دوباره از اول بیمه تامین اجتناعی و تکمیلی هم داره فشار اقتصادی میتونه عامل این رفتارا باشه ولی شما میگی تو عقد و نامزدی هم همینجور بود پس فقط بی پولیش نیس

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ممکنه بخاطر مشکلاتی که به سرش اومده وسواس فکری و عصبی گرفته باشه اینجوری که شما میکی... نباید باهاش همراه بشی بدون اینکه بفهمه و. حس کنه باید کمکش کنی،، باید با یه روانپزشک نه روانشناس حرف بزنی

ممکنه بخاطر مشکلاتی که به سرش اومده وسواس فکری و عصبی گرفته باشه اینجوری که شما میکی... نباید باهاش ...

فیلم و عکس های مغازه هاش هست نگاه میکنه کلی غصه میخوره 

درکش میکنم اما منم دارم کم میارم 

من هرروز با دوستام بیرون بودم الآن به ماهی دوباره راضیم اما نمیزاره 

مشاوره میریم مرسی عزیزم

عزیزم همسرت فشار مالی روش هست و از طرفی تو گذشته که همه چی داشته و حالا صفر شده هم مونده و غصه میخوره و البته حق هم دارن چون برگردوندن اونام تو شرایط فعلی خیلی سخت و ناممکن هست طرف میگه خونه و مغازه داشتم حالا اینجوریم مثلا مستاجرم یا کارگرم و ... متاسفانه وقتی مردا شرایط مالیشون بد میشه اعصاب ندارن همه اقایون اینجورین