2777
2789
عنوان

آجیل مشکل گشا نذر کردم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 18 پست
تو نذر کردن رسمه میگن گرو نگه میداریم.یا دیدم‌بعضیا سفره ای جایی میرن یه چیزی گرو برمیدارن‌حاجت گرفت ...

اگر خدا خواست و جور شد امروز بسته میکنم و میخونم فردا پخش میکنم و یه نذر هم گرو میدارم برای حل شدن.  

خدا رو چه دیدی ان شاالله با قلب پاک شما دوستان نی نی سایتی همین امروز فردا حل شد 😭 و همزمان ،  نذرم ادا کردم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
اگر خدا خواست و جور شد امروز بسته میکنم و میخونم فردا پخش میکنم و یه نذر هم گرو میدارم برای حل شدن. ...

حتما میشه.به زمان بندی خودش اعتماد کن تو بهترین زمان بهترین اتفاق براتون‌میفته.❤صبور باش

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میشه.به زمان بندی خودش اعتماد کن تو بهترین زمان بهترین اتفاق براتون‌میفته.❤صبور باش

ممنونم عزیزممم😭 ان شاالله با دعای خیرت بزودی بیام تاپیکشو بزنم. یه دنیا  مرسییی

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

[QUOTE=371880851]ممنونم عزیزممم😭 ان شاالله با دعای خیرت بزودی بیام تاپیکشو بزنم. یه دنیا  مرسییی[/QUOTE ]

ان‌شاالله.خیلی زود خبر خوش بدی بهمون❤❤با قلب قوی و محکم جوری حاجتتو بخواه انگار تو دستته

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اگر تور سبز بگیری و داخل تور بزاری و دورش یه روبان باریک هم قشنگ میشه.اگردوست داری

نمیدونم با تور سبز قشنگتره یا از این پک ها بگیرم 

پایین عکسشو میزارم