2777
2789
تهران عمل کردید ؟

نه ارومیه ام  خونوادم گفتن میبریمت تهران قبول نکردم  راهش دور بود تکون میخوردم دادم هوا میرفت گفتم تا برسم اونجا نخاعم از بین میره اینجا خدا رو شکر دکترم خوب بود بعد عملم ای سیو نگهم داشتن 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام نگرانت کنما میگم که بیشتر حواستون باشه مراقبت کنید ، اوزون تراپی خیلی بده مخصوصا برای ...

اره حرفتون درسته به هر حال باید رعایت بشه دکتر خودشم بهمون گفته مثال زد که عین روغن کاری میمونه و دزمان قطعی نیس ولی متاسفانه شوهر من اصلا رعایت نمیکنه 

پاره شد عمل کردم

ببخشید یه سوال دارم من یه ماهه عمل کردم بعضی وقتا تو مهره های کمرم وقتی به پهلو یا پشت برمیگردم یه ذره مهره هام صدا میده درد نداره ها خواستم بپرسم طبیعیه موقتیه یا نه؟البته زانومم کشککش وقتی را میرم صدا میده دکتر گفت تا شش ماه زمان داری البته باید تقویت بشه زانوت چون پاهام ضعف دارن 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

برای من پاره هست ولی هنوز عمل نکردم پاهام بی حس میشه

عزیزم خیلی خطرناکه ، شوهر منو اورژانسی عمل کردن ،،دیگه به حدی رسیده بود مه خورد شده بود مهره اش داشت به نخاع فشار میاورد ،پاهاش حس نداشت ۳ ماه تمام خونه خوابید دیگه چهار دست و پا میرفت دستشویی.... 

هر روشی هم که بگی من تو این چندساله امتحان کردم ، از همون ازون تراپی که اون کاربر گفت بگیر تا طب سنتی و بادکش و لیزردرمانی حتی ، فیزوتراپی ، ورزش درمانی ،آب درمانی تو استخر نمک درمانی ،، طب سوزنی حدود ۱۲ تا سوزن به پا و کمرش میزد دکتر....هرچی هرچی که فکرش رو کنی ما انجام دادیم اینا فقط مال زمانی هست که پاره نشده ،، پاره میشه تنها راهش عمله تا نزده مهره های دیگه رو هم داغون کنه حتما پیگیری کن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چند وقته عمل کردید ؟ راضی هستید ؟

سه سال و نیمه اما  من نتونستم استراحت کنم . اما راضیم. چون پای چپم نیمه فلج بود و سرد بی اختیاری ادرار داشتم و نمی‌تونستم کاری کنم دخترم دوماهش بود عمل کردم . و حالا لگنم و کمرم تغییر کرده بود بعدش درست شد و دردام از بین رفت

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

اخه میگند بعد عمل دیگه آدم سابق نمیشه طرف از شرایطشون کامل خبر دارید؟

اتفاقا بهتر میشه چرا بد باشن ولی دیگه همیشه یه سری رعایت ها رو باید انجام بدن مثلا هیچ وقت سنگین بلند نکنن و...مراقبت کنن دیگه اتفاقا بعد عمل بیشتر قدر خودشون رو میدونن مراقبت میکنن 

از لحاظ درد و اینا هم همون روزای اولیه عمل کامل قطع میشه دیگه پیاده روی میکنن ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ببخشید یه سوال دارم من یه ماهه عمل کردم بعضی وقتا تو مهره های کمرم وقتی به پهلو یا پشت برمیگردم یه ذ ...

الان فقط استراحت کن تا کامل خوب شی برای انجام کارهای غیر ضروری اصلا عجله نکن وقت زیاد داری تا میتونی استراحت کن . من صدا نمی‌داد مهره هام فقط یه ماه بود عمل کردم یه چرخ زدم جای عمل یه تق صدا داد 

زندگی بعد عمل محدودیت داره ؟

مثل قبل از پاره شدن دیسکه برای من میگم چون استراحت نتونستم بکنم. اما کسیو دیدم بعد از عمل فوتبال بازی می‌کنه. برای من مثل داشتن دیسک خفیفه. اذیت کننده نیست 

زندگی بعد عمل محدودیت داره ؟

من نمیتونم از جایی بپرم نمیتونم زیاد سر پا باشم بشینم راه برم قدم بلند بردارم یهو کمرم رو برق میگیره . ولی بازم خداروشکر از قبل از عمل کردن خیلی خیلی بهترم

اره حرفتون درسته به هر حال باید رعایت بشه دکتر خودشم بهمون گفته مثال زد که عین روغن کاری میمونه و دز ...

اره دقیقا فقط یه بازه زمانی درد رو قطع میکنه ... 

اشتباه همسر منم همین بود ، بعد اوزون خیال میکرد خوب شده ذوق میکرد برای همه تعریف میکرد حتی تجویز هم میکرد برید اوزون بزنید بعدها که اوضاع خودش اینجوری شد ،پسر عمه اش گفت خوب شد به حرفت گوش ندادم تزریق نکردم.... 

بعد ازون خیال کرد خوب شده رعایت نکرد خب درد نداشت که متوجه بشه نگو از داخل داغون تر میشد ... خلاصه هی کار سنگین انجام داد رعایت نکرد دقیق بعد یکسال متوجه شدیم مهره خرد شده دیگه...

الان فقط استراحت کن تا کامل خوب شی برای انجام کارهای غیر ضروری اصلا عجله نکن وقت زیاد داری تا میتونی ...

ممنون عزیزم از جوابت اره همون صدای تق وقتی چرخ میزنم گاهی میده منم از بس قبلا درد کشیدم خیلی تمرکز دارم رو بدنم  میگم لابد مهره هام شکستن اینجوری میشه😅 یکیم گاهی کج را میرم  دکتر گفت عادیه تا چند ماه اول ولی من میترسم همونجوری بمونم