2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، جاریم عمل کرد و خداروشکر راضیه خیلی مهمه دکترت کاربلد باشه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

وقتی دیسک پاره بشه تنها راهش عمله چون دیگه به نخاع فشار میره حتی راه قدرت راه رفتن و نشستن رو هم کم کم میگیره ازشون ... 

اونایی که میگن دیسک داشتیم عمل نکردیم اونا عود کرده شدید شده عود کرده ولی به مرحله پاره شدن نرسیده ... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

دور و بری های من همگی عمل کردن و راضی هستن 

اگه پاره نشده بدون عمل میتونی کنترلش کنی ولی اگه پاره بشه یه متخصص مغز و اعصاب خوب پیدا کن عمل کن تا خطرناک نشده

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

شوعر من سه تا دیسک داره که یکیش پاره شده حتی قدرت راه رفتن و نشستن و پاشدن نداشت افتضاح بود یه هفته فقط درازمش مونده بود اما یه دکتری رفتیم گفت عمل لازم نیس اوزون تراپی کرد همون لحظه پاشد نشست راحت راه رفت الانم خداروشکر چند ماهه هنوز دردش نگرفته 

شوعر من سه تا دیسک داره که یکیش پاره شده حتی قدرت راه رفتن و نشستن و پاشدن نداشت افتضاح بود یه هفته ...

جدی!خوب شد؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دور و بری های من همگی عمل کردن و راضی هستن اگه پاره نشده بدون عمل میتونی کنترلش کنی ولی اگه پاره بشه ...

اخه میگند بعد عمل دیگه آدم سابق نمیشه طرف 

از شرایطشون کامل خبر دارید؟ 

من یه ماهه عمل کردم پاره شده بود شدید دیگه زمین شده بودم دردام طاقت فرساشده بود داشت به نخاعم اسیب میرسوند البته یکمم اسیب رسونده بود الان دردام قط شده  فقط باید لستراحتو رعایت کنم تا شش ماه 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

شوعر من سه تا دیسک داره که یکیش پاره شده حتی قدرت راه رفتن و نشستن و پاشدن نداشت افتضاح بود یه هفته ...

عزیزم نمیخوام نگرانت کنما میگم که بیشتر حواستون باشه مراقبت کنید ، اوزون تراپی خیلی بده مخصوصا برای افراد جوان ،،منم همسرم انجام داد قبل عمل زمون کرونا تو تاپیک های خیلی قدیمی ام هم هست ،،من اون موقع ها خیلی تحقیق کردم ولی کسی تجربه نداشت ماهم از روی ناچاری که عمل نکنه اوزون زدیم ،ولی بعد ها از چندتا متخصص حرفه ای تحقیق کردم متوجه شدم چه اشتباهی کردیم ما اوزون ترزیق کردیم 

به خاطر اینکه اوزون مثل یه مسکن میمونه یعنی درمان نمیکنه فقط یکسال درد رو کاملا قطع میکنه ،این باعث میشه طرف خیال کنه کامل خوب شده واسه همین بلند میشه فعالیت می‌کنه دیگه رعایت نمیکنه باعث میشه مهره کمر داغون تر بشه و نهایت یکسال بعد با درد و مشکل دو برابر تری روبه رو میشه ....

من واقعا اون پزشکی که اوزون تراپی رو معرفی کرد حلال نمیکنم 

شما هم به کسی معرفی نکن چون اصلا خوب نیست ....

دکتر بعدها به ما گفت اینا واسه کسایی خوبه که سن بالا دارن وسالمندن اینا دیگه درمان مهم نیست براشون فقط میخوان مقطعی درد آروم بشه... 

شما هم الان با تصور اینکه کامل خوب شده ول نکنید حتما حتما مثل کسی که عمل کرده رعایت کنید دقیقا به همون شدت سنگین اصلا بلند نکنه ، روی زمین نشینه و نخوابه، سرویس فرنگی استفاده کنه و...کلا رعایت کنید که خدایی نکرده مثل شوهر من نشه بعد یه سال

علایمت چیه ؟

دیسک کمر ؟درد میزنه به زانو حتی شبم خیلی درد داری بعضی وقتها صبح ام نمیتونی بلند شی

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏