عزیزم نمیخوام نگرانت کنما میگم که بیشتر حواستون باشه مراقبت کنید ، اوزون تراپی خیلی بده مخصوصا برای افراد جوان ،،منم همسرم انجام داد قبل عمل زمون کرونا تو تاپیک های خیلی قدیمی ام هم هست ،،من اون موقع ها خیلی تحقیق کردم ولی کسی تجربه نداشت ماهم از روی ناچاری که عمل نکنه اوزون زدیم ،ولی بعد ها از چندتا متخصص حرفه ای تحقیق کردم متوجه شدم چه اشتباهی کردیم ما اوزون ترزیق کردیم
به خاطر اینکه اوزون مثل یه مسکن میمونه یعنی درمان نمیکنه فقط یکسال درد رو کاملا قطع میکنه ،این باعث میشه طرف خیال کنه کامل خوب شده واسه همین بلند میشه فعالیت میکنه دیگه رعایت نمیکنه باعث میشه مهره کمر داغون تر بشه و نهایت یکسال بعد با درد و مشکل دو برابر تری روبه رو میشه ....
من واقعا اون پزشکی که اوزون تراپی رو معرفی کرد حلال نمیکنم
شما هم به کسی معرفی نکن چون اصلا خوب نیست ....
دکتر بعدها به ما گفت اینا واسه کسایی خوبه که سن بالا دارن وسالمندن اینا دیگه درمان مهم نیست براشون فقط میخوان مقطعی درد آروم بشه...
شما هم الان با تصور اینکه کامل خوب شده ول نکنید حتما حتما مثل کسی که عمل کرده رعایت کنید دقیقا به همون شدت سنگین اصلا بلند نکنه ، روی زمین نشینه و نخوابه، سرویس فرنگی استفاده کنه و...کلا رعایت کنید که خدایی نکرده مثل شوهر من نشه بعد یه سال