2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد تحربه دارا بیایید

85 بازدید | 14 پست

سلام دوستان پسرم خیلی خودشون پیچ میداد دوماه ونیم هست کولیف دادم ۲شب دیدم خوب نشد گریپ میکسچر دادم الان بی حاله ولی خواب عمیق نداره چرت میزه کسی میدونه خطر ناکه یانع ...خیلییی گریه میکرد دست تنها نمیدوستم چ کنم

یه روش مامانبزرگی بی خطربلدم اگه دوس داری بگم داروهای کولیک فقط ساعتی جواب میدن وخواب آورن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روش مامانبزرگی بی خطربلدم اگه دوس داری بگم داروهای کولیک فقط ساعتی جواب میدن وخواب آورن

گفتی منم لایک کن گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چکار عزیزم

یکم زنیان بخربانبات آسیاب کن یه نوک قاشق ازش برداربایکم آب حل کن آبشوبده بچه بخوره خوب میشه زنیان براکودک ضررنداره من خودمم میدادم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کولیک ایز بگیر از همه داروها موثر تره 

پسر منم ۲ ماهش نشده هنوز 

منم همون کولیک ایر میدم بهش کلی ورزش میدم ماساژ شکمی یادت نره و جای گرم نگهش دار با این راه حل ها فعلا داریمم رد میکنیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوب برا پسر خوبه؟؟؟دستت درپ نکنه

آره به جنسیت ربط نداره خودتم دل دردشدی میتونی بخوری خیلی خوبه