2777
2789
عنوان

نماز باحال

198 بازدید | 10 پست

چقدر خوبه باخدابودن دل بریدن ازهمه و تنها دارایت بشه خدا همه هیچی فقط خداست که باحاله نه همسر نه فرزند نه مال نه ثروت هیچکدوم ب اندازه باخدابودن حس آرامش ب انسان نمیده باخداباشی ازدل بستنای بیهوده رها میشی آرامشی میاد سراغت هیچ جانمیتونی پیداش کنی برین دورکعت نماز بامعنی باتوجه باترک کردن دوربریات ودنیابخونین ببینین چی میگم 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب چقد خوب بیان کردی

بعدعمری سال تازه فهمیدم خدا کیه ومن ی عمر راه اشتباه میرفتم فهمیدم آرامشی باخداهست باهیچکس نیست فهمیدم همه چی هیچ فقط خدا خدا وخدا

خدایا چقدر نزدیکی توبمن دقت کردین تنهاکسی که همه چیز آدمو میفهمه خداست ممکنه دوست یاهمسرت خیلی چیزا تودلت باشه که بهش نگفتی ولی تنهارفیقی که داریم واونقدربهمون نزدیکه که تمام جیک وپوکمون رومیدونه خداست

تابحال فکرکردین تنهاکسی که باهاش راحتیم دردودل میکنیم بدون خجالت بدون دروغ باهاش قهرمیکنیم باهاش خوبیم کلا عالمی باهاش داریم خداست چقدرنزدیکه همیشه وهمجا باهامونه اینوباتموم وجودبایدحس کرد خداست

دقیقا تاییدت میکنم .منم مدتها بود بخاطر یه سری مشکلات افسردگی و مشکلات روحی زیادی داشتم هیچجوره آرامش نمیگرفتم.رفتم دکتر بهم قرص آرامش بخش داد ولی چندان تاثیری نکرد رفته رفته هی مقدارش زیاد کردم روزی دو قرص خوردم ولی باز شدید استرس داشتم خیلی نیاز شدید به آرامش داشتم یه روز تصمیم گرفتم نماز بخونم خدایاااا یه آرامش عجیبی کل وجودمو گرفت که بعد یبار خوندن دیگه نیازی به قرص نداشتم که هیچ انگار همه دردام خوب شد

منی که شبها هم حسرت خواب رو میکشیدم اونروز ظهر هم یه خواب خوب داشتم شبا هم خوب خوابیدم‌.من فهمیدم خدا میگه در این دنیا تنها کسیکه باید عاشقش باشیم  خداست نه آدمها نه پول هیچ چیز دیگه عاشق هرچی غیر خدا بشی خدا با همون آزارت میده تا دوباره برگردی به خودش

دقیقا تاییدت میکنم .منم مدتها بود بخاطر یه سری مشکلات افسردگی و مشکلات روحی زیادی داشتم هیچجوره آرام ...

واقعا آرامش واقعی فقط خداست بشرطی نمازباحال بخونی باتوجه ومعنی بشرطی کل روز بیادش باشی من ازهمون کودکی نمازمیخوندم ولی درکی الان ازخداونماز دارم هیچوقت نداشتم میخوام دیگه فقط باخود خداباشم تا عمری هست

منی که شبها هم حسرت خواب رو میکشیدم اونروز ظهر هم یه خواب خوب داشتم شبا هم خوب خوابیدم‌.من فهمیدم خد ...

واقعا همچی بی معنیه تمام عشقا هوس فقط خداست که واقعیه