2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا ناراحتی؟😟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هییی واسه همه چی 💔واسه خاطره هایی که قراره جا بزارم و برم

کجا بری گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بعد چهلم نامزدم برمیگردم اهواز 💔😭

فوت کردن 

روحشون قرین رحمت باد عزیزم 

درکت میکنم چقدر دلت نا آرومه عزیزم قریونت برم 

اره عزیزم غم بار نشی دورت بگردم

خواهر برگشتی شهرتون میشه بری تراپی؟یکم صحبت کنید از غمت کم میکنه کمکت میکنه به زندگی برگردی

خواهر برگشتی شهرتون میشه بری تراپی؟یکم صحبت کنید از غمت کم میکنه کمکت میکنه به زندگی برگردی

بعد چهلم میرم سر کارو دانشگاهم سرگرم میشم ولی ب احتماال ۸۰ درصد برگردم تهران انتقالی بگیرم چون نفس کشیدن تو اون خونه برام سخته💔

بعد چهلم میرم سر کارو دانشگاهم سرگرم میشم ولی ب احتماال ۸۰ درصد برگردم تهران انتقالی بگیرم چون نفس ک ...

سرگرم میشی اره روزا سرگرمی شبا چی هرچی درد و غم و غصه هست شبا میاد پیش آدم تراپی بری خیلیی خوبه انقد آرومت میکنه