2777
2789
عنوان

از کی حرف شنوی دارین❓

80 بازدید | 10 پست

من قبل از اینکه عقد کنم از هیچ کس حرف شنویی نداشتم 

وقتی بچه بودم چرا ولی تصمیمات اشتباه پدر و مادرم باعث شد که دیگه قبولشون نداشته باشم 

ولی الان به طرز عجیبی حرفای پدرشوهرم تو ذهنم میمونه هر چی میگه گوش می‌کنم حتی وقتایی که نیست 

کلی تغییر کردم اینو اطرافیانم میگن 

همش میگن شوهر بهت ساخته ها عوض شدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

حرفای منطقی رو میپذیرم ولی اینکه کسی چهار تا حرف منطقی زده منو مرید اون آدم نمیکنه

کلا سعی میکنم با منطقم کار کنم جای اینکه توجه کنم به گوینده

خیلیا برام عزیز و مهمن ولی همه حرفاشون واسم معتبر نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همسرماینم وقتی شدم ک ب هرحرفیش گوش نکردم ضربه خوردم

منم به حرف همسرم گوش می‌کنم ولی قبلش خوب فکر میکنم که حرفش منطقیه یا نه 

اما پدرشوهرم انگار جا.دو کرده هز چی میگه همونه 

حرف درست و منطقی رو قبول دارم اما اینکه بگم حتما از یکی حرف شنوی دارم نه

ولی خیلیا حرفای من براشون مهمه

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️