2777
2789

بیدارم

گرونی دلار ، ارزونی مسکن و سرمایه

اوضاع نامساعد کشور

شکست عشقی

دو به شک بودن بزای آینده درسی  و تحصیلات

ای در رگانم خون وطن.. ای پرچمت ما را کفن.. دور از تو بادا اهرمن.. ایران من ایران من..☀️💚

درس

فکرو خیال

اینکه فردا مشاورم ببینه این همه تایممو نخوندم شاید اخراجم کنه

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکی بگو خوندم🤦‍♀️

الکی بگم اونوقت درصد آزمون جمعمون چیکار کنم؟

برا درصد پایین نزدیک ۶۰ نفرو اخراج کرده

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

از کی اینطوری هستی ؟ چرا؟

تقریبا از اول دبستان به بعد اضطراب و افسردگیم شروع شد ، یه جاهایی به اوج میرسید ولی با قرص درمان میشد ولی الان تقریبا چهارماهه از همچی متنفرم ، حتی با دارو هم کنترل نمیشه 

دلیلش مشکلات فراوان شخصی ، محیطی ، خانوادگی ، شکست های متعدد ، سرکوفت های مامانم و ...

تقریبا از اول دبستان به بعد اضطراب و افسردگیم شروع شد ، یه جاهایی به اوج میرسید ولی با قرص درمان میش ...

دانشگاه میرم ، توی خوابگاه معمولا غمگینم ، توی دستشویی متروکه اونجا که چراغ نداره با نور گوشیم میرم و گریه میکنم

عیب نداره بدون مشاور نمیتونی ؟

نه ابدا

تقریبا از اول دبستان به بعد اضطراب و افسردگیم شروع شد ، یه جاهایی به اوج میرسید ولی با قرص درمان میش ...

زندگیو سخت نگیر اگه خودت سعی کنی میتونی شاد باشی من هم خیلی سختی کشیدم ولی واقعا فکر کردن به گذشته هیچیو درست نمیکنه فقط حال آدمو بد میکنه مادرمنم خیلی رفتارهای بدی داره ولی از وقتی اهمیت نمیدم حالم خیلی بهتره