2777
2789

يعني بریدم یه دوقلویکسال ویک ماهه دارم از زمانی که دنیا اومدن نذاشتن یه شب راحت بخوابم بریدم ارامشمو گرفتن یه حموم ساده نمیتونم برم الان ۶روزه حموم نکردم الان پسرم رو پامه بعدش باید پستونکشو بشورم ویه قرصیم دارم بخورم اما نمیخوابه برررریدم فقط ارزو میکنم بزرگ بشن خانمایکه اینو میخونید بچه نیارید اگر یکی دوتا دارید بذارید ارامش داشته باشید نفس بکشید زندگی کنید شبا بخوابید دیشب به حالت مرگ بودم نمیتونستم بخوابم دوتا شیر دوتا مای بی بی یه ملیون بچه نیارید ازهمه لحاظ راحت باشید ازنظر راحت بودن اسایش داشتن میگم یکی دوتا دارید ول کنید

می‌دونم خسته ای حق داری 

ولی خداروشکر کن بابت بودنشون 

عیب نداره این روزای سختتم میگذره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

اخی عزیزم خدا کمکت کنه ایشالا به مدت دیگه از دردسر در میان شیرین بازیاشون شروع میشه ولی حرفتو کامل قبول دارم خواهر شوهر من که چهارمیو قراره به زودی زایمان کنه و من یکی موندم چجوری جونشو داره 🫠

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شما بلد نیستی خودت و بچه هاتو آروم کنی 

من همه ی آرامشم بچه هامن حتی از شب بیداریها و اذیتهاشم لذت میبرم اصلا اونا دارن منو بزرگ میکنن نه من اونارو 

من سر سفره اونا نشستم تا وقتی نبودن روزیم کم بود اونا اومدن منم پر روزی شدم و....

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوف درکت میکنم من پسرم یسال و نیمه بود دخترم بدنیااومد

پسرم شبا نمیخوابید تا ۵ و ۶ بیدار بود دخترم ساعت ۸ صب بیدار میشد 

واقعا کلافه میشدم دانشجوام بودم اما گذشت الان دخترم اول ابتداییه پسرم دوم الان خیلی سخت تره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درکتون میکنم سخته

ولی صبور باشید خدا همراهتون هست وبالاخره روزها میگذره،

کمتر غر بزنید وبیشتر با لذت بزرگشون کنید، این روزها هم بعدا جزو روزهایی میشن که براتون خاطره میشن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

فعلا ک بقیه دارن سومی و چهارمین بچه رو میارن،اینجوری هم سختشون نمیشه ،دیدم ک میگم ب راحتی اب خوردن بچه هاشون بزرگ میشن،ن گریه ای دارن بچه هاشون ،نه بهانه گیری،اونوقت دختر منم دوسالشه یه شب نخوابیدم دیگه شانس ماست

اخی عزیزم خدا کمکت کنه ایشالا به مدت دیگه از دردسر در میان شیرین بازیاشون شروع میشه ولی حرفتو کامل ق ...

بچه تک خیلی چالشهاش سخت تره وقتی چندتا میشن یهو یه بار سنگین از رو دوش پدر مادر برداشته میشه بیشتر چالشهای بچه ها نداشتن همبازی از جنس خواهر برادره

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید شما بلد نیستی خودت و بچه هاتو آروم کنی من همه ی آرامشم بچه هامن حتی از شب بیداریها و اذیتهاشم ل ...

چه تعریف قشنگی منم جدیدا حس می کنم نسبت به بچم بی حوصله شدم خدا کنه منم مثل شما بشم پسرم ۱۷ ماهشه متاسفانه مادری با اعصاب ضعیف شدم 

من پسرم دوسال و نیمشه .الان یک ساعتع رو پامه .

صب زودم باید پاشم .

فرداشب عروسی عمشه .میدونم دهنمو سرویس میکنه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

شاید شما بلد نیستی خودت و بچه هاتو آروم کنی من همه ی آرامشم بچه هامن حتی از شب بیداریها و اذیتهاشم ل ...

منم مثل شما فک میکنم 

فک میکنم اون روزا رو با حال خوب بگذرونم چون ب چشم دیگ ای نگاهش میکنم 

ولی من با همه وجود عاشق بچه ،مادر شدن و مسولیت هاشم 

افردای مثل استارتر رو درک میکنم 

همه آدما مثل هم نیستن همچنین ظرفیتشون

و اینم ملاکی نیسن 

واقعا بعضی بچه ها تا بزرگ بشن دل پدر مادر خون میشه این ی واقعیته 

استارتر عزیز من درکت میکنم امیدوارم بچه هات و خودت ب آرامش برسین و ی ذره استراحت سرحالت بیاره🥲

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
بچه تک خیلی چالشهاش سخت تره وقتی چندتا میشن یهو یه بار سنگین از رو دوش پدر مادر برداشته میشه بیشتر چ ...

میدونم عزیزم ولی مسئله اینه که بچه سومش دو سالشه الان بعد بارداریاشم سختن و همش مشکل داره و سختی میکشه و خلاصه درگیره با چهار تا بچه خونشم دو خوابس قشنگه بچه زیاد داشتن ولی اخه چرا ادم خودشو عذاب بده زوری نیست که 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ