2777
2789
عنوان

خوش به حال کسایکه یا بچه ندارن یا بچشون بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 28 پست
چه تعریف قشنگی منم جدیدا حس می کنم نسبت به بچم بی حوصله شدم خدا کنه منم مثل شما بشم پسرم ۱۷ ماهشه مت ...

کاملا این احساسات طبیعیه گاهی آدم خستس گاهی از نظر هورمونی تو فشاره ولی وقتی اون بچه رو به چشم نعمتی که از طرف خدا اومده نگاه کنی همه رو با لذت تحمل میکنی نه بارنج ضمن اینکه چشم به هم بزنی بزرگ میشن و روز به روز بیشتر ازت فاصله میگیرن اونموقع آرزو میکنی کاش کوچک بودن نمیزاشتن شبا بخوابی تا بیشتر پیششون باشی بچه ها مثل مهمون هامون هستن خیلی زودتر از چیزی که فکر کنی بزرگ میشن

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزم ولی مسئله اینه که بچه سومش دو سالشه الان بعد بارداریاشم سختن و همش مشکل داره و سختی میک ...

منم بچه سومم دوسالشه خونمم دو خوابست بیرون میرم به نظر همه سخت میاد ولی اونا درون منو نمیبینن که من از همون لحظات به ظاهر سختم لذت میبرم اگر براش انقدر سخت بود که نشون میده بعدی رو نمی آورد گاهی آدم از چشم و فکر دیگران خوشی هاشو به دیگران انقال نمیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مثل شما فک میکنم فک میکنم اون روزا رو با حال خوب بگذرونم چون ب چشم دیگ ای نگاهش میکنم ولی من با ...

از زمانی دنیا اومدن هیچ استراحتی نداشتم نمیدونم چطورس زنده موندم هنوز خستگی زایمانمم درنیامد 

منم بچه سومم دوسالشه خونمم دو خوابست بیرون میرم به نظر همه سخت میاد ولی اونا درون منو نمیبینن که من ...

خداروشکر که راضی هستین هر کی انتخابش یه جوریه دیگه 

ولی میدونین اینده بچه ها خیلی مهمه به نظر من مثلا شوهر خواهر شوهرم نمیتونه اونقدر اینده خوبی واسه این بچه ها رقم بزنه واسه همین میگم وگرنه که مشکلی نیس

ایشالا همه بچه ها عاقبت به خیر بشن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خداروشکر که راضی هستین هر کی انتخابش یه جوریه دیگه ولی میدونین اینده بچه ها خیلی مهمه به نظر من مثلا ...

شما همیشه براشون دعا کن انشالله خوشبخت میشن خوشبختی بچه ها دست خداست 

انشالله عاقبت به خیر باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونی یک هفته از استرس قلبم و سرم تیر میکشه و زیر گلوم دست میزنم درد میکنه،میدونی شبا تا صبح بیدارم روزا دلشوره دارم،گوشه گیر شدم و ارزوی مرگ میکنم 

میدونی همه اینا از نداشتن بچه ک اگه داشتم انقدر سرم گرم بود ک شبا از خستگی بخوابم و بیدار نمونم ک فکر و خیال کنم

اگه داشتم روزا انگیزه زندگی داشتم و مشغول بودم و دلشوره نداشتم

پس عزیز دلم مشکل الان تو ارزوی خیلیاست لطفا قدر دان خدا باش،پولی ک تو داری خرج بچه هات میکنی تا بزرگ شن،خیلیا دارن خرج دوا و دکتر میکنن برا داشتنش

خدا بهت اگه اسون داد شکرش کن چون چندبار وسط راه از من گرفت

میدونی یک هفته از استرس قلبم و سرم تیر میکشه و زیر گلوم دست میزنم درد میکنه،میدونی شبا تا صبح بیدارم ...

مشهد نرفتی منم کیست تخمدان داشتم که ديگه اصلا پريود نمیشدم منم خیلی میترسیدم بچه دار نشم رفتم مشهد ۴ماه بعد باردار شدم یعنی کیستم خیلی بودا توهم یه سر برو