2777
2789
عنوان

درد و دل

95 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم هرچی دلتون بخواد تو خونش پیدا میشه از هرکدوم ۱۰۰تا ۱۰۰تا داره 

وضعشون خوبه 

چندوقت پیش رفتیم ی جایی ملافه بگیریم خانمه اونجا خانمه داست خرید میکرد باهام گرم صحبت شد و داشت ملاف میخرید ازم نظر خواست بعد گفتم اتفاقا خونه پدرشوهرمینا از اینا خیلی زیاده گفت خب تو هم جای بچشونی بهت بدن دیگه چی میشه 

حالا یک ماهه دوتا دستمال ک کهنه هس و دون دون شده یکم از دستمال بزرگ‌تر داده بود ک اصلا دور انداختنی هست ب شوهرم گفته اره اونارو بیار 

همیشه همینجوریه هرچقدر خدا بهش میده گداتر میشه 

شوهرم میبینه ک مامان من چ وسیله هایی بهم میده دیگه سراغشونو نمیگیره اخه دوتا پارچه چیه آدم خودشو ضایع کنه بخاطرش 

اونم وقتی خونتون پره از این چیزاس 

ی بارم واسه بچه دومم گفت تشک درست کردم خونمون بعد چندوقت شوهرم گفت تشک بچرو بزرگ کن گفت مامانم کفته بود ی دونه درست کرده خب اون دیگ کوچیک میشه واسش بهش بگیم پشم شیشه رو بده بزرگ کنیم 

بهش گفتیم گفت نه من اصلا چنین چیزی درست نکردم و ندارم ولی میرم پشم شیشه می‌خرم بچم الان ۷سالشه😂😂هنوزم داره میخره کلا خیلی خسیسه اونم سر چیزای دوزاری 

سرویس چوبمو عوص کرده بودم مادرشوهرم نمیدونس دیشب اومده بود خونمون فشارش افتاده بود 😂 همش ب شوهرم میگف پول نداریم فلان چیزو از دایی قرض کردم خریدم اون یکیو از این قرض کردم ینی اگه ولش میکردی میشست گریه میکرد 😂

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادرشوهر من بدتره همسایه اشون شمالیه چایی ایرانی داشتن تابستون رفتم خونشون گفت خریدم کیلو ۲۷۰ منم خوردم گفتم خوشمزه اس بعدچند روز شوهرم بهش زنگ زد گفت بگو از اون چایی برای ماهم یه کیلو بیاره مادرشوهرم قیمت چایی رو به شوهرم گفت ۴۷۰ حالا ما مستاجریم شوهرمم فرهنگیه اونا خودشون سه تا خونه دارن دوتا پول اجاره یه حقوق جانبازی دارن و از چندجای دیگه هم درآمد دارن بازم به پول ماهم طمع دارن

😂😂😂😂😂چرا اینا انقد روانین

نمیدونم فک کنم تصورشون از زندگی عروس و پسرشون اینه ک عروسشون مثل ملکه ها میشینه میخوره میخره کیف میکنه پسرشون مثل نوکر غلام حلقه ب گوش ما هستن 😂

این موضوع راجب دختراشون هم صدق میکنه من خیلی تحقیق کردم 😁😁

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

[QUOTE=371870120]مادرشوهر من بدتره همسایه اشون شمالیه چایی ایرانی داشتن تابستون رفتم خونشون گفت خریدم کیلو ۲۷۰ منم خو ...[/QUOTE

حتما میگه چرا باید همه ی پول پسرمو زنش بخوره 😂

درحالی حقوقش نیومده میره پای قسط ها و اجاره 😏😔

👌👌👌

زندگیم خیلی سخت گذشت بهم از نظر فرهنگی و سلیقه و همه کی زمین تا آسمون فرق داشتیم از اول دلم خیلی پره با اینکه شوهرم اخلاقش خوبه ولی نمیدونم چرا همه چی ک یادم میفته بهم فشار میاد و دوست دارم زندگی باهاش تموم شه

[QUOTE=371870120]مادرشوهر من بدتره همسایه اشون شمالیه چایی ایرانی داشتن تابستون رفتم خونشون گفت خرید ...

به خدا هیچکس نمیدونه من اوایل زندگیم چطوری گذروندم هیشکی از دل من خبر نداره خودش خونه اش پر بود از هر آنچه که خدا آفریده ولی حتی دلش نمیومد ذره ای کمکمون کنن اصلا من هیچی حتی دلش برای پسر خودشم به رحم نمیاد من با ایناش مشکلی ندارم مشکلم با رفتارای بدشونه هرجا میشینن میگن ما میخواستیم به اینا خونه بدیم خودشون نخواستن درصورتی که دروغ محضه بارها شنیدن میگه دست من مدام تو حلق ایناس هر دفعه این حرفاشونو میشنوم قشنگ حس شوک و تشنج رو باهم  میگیرم حتی نمیتونم بگم خب دارن دروغ میگن 

زندگیم خیلی سخت گذشت بهم از نظر فرهنگی و سلیقه و همه کی زمین تا آسمون فرق داشتیم از اول دلم خیلی پره ...

این حرفتو کاملا درک میکنم چون منم اوایل زندگی خیلی سختی کشیدم وقتی الان میشینم بهش فکر میکنم میگم من چجوری تحمل کردمو چیزی نگفتم شاید چون بچه بودم و چیزی درک نمیکردم برام قابل تحمل شده بود 😔

ولی الان ی جوری رفتار کردم ک هیچکدومشون اجازه ی ناراحت کردن منو ب خودشون نمیدن 

اینو ب عنوان ی خواهر کوچکتر میگم اول از همه ب فکر خودت باش‌ ب خودت احترام بذار وقتی ببینن خودت برا خودت مهمی ناخوداگاه برا همه مهم میشی 

به خدا هیچکس نمیدونه من اوایل زندگیم چطوری گذروندم هیشکی از دل من خبر نداره خودش خونه اش پر بود از ه ...

منم مثل شما دریغ از یه کمکی ولی شنونده باید عاقل باشه اگه اینجور ک اونا میگن باشه الان شما وضعت  خیلی بهتر بود  اینجوری میگن ک از عذاب وجدانشون کم شه 

[QUOTE=371871254]یعنی چجوری رفتار کردی ک نمیتونن چیزی بگن [/QUOTE 

باهم تو ی ساختمون میشستیم جوری بود ک ما چیز قایمکی از خونواده ی شوهر نداشتیم کوچکترین چیزارو تا خاله ی شوهر میفهمید 😂 از اونجا بلند شدم اومدم مستاجری  باورت میشه زندگی من از مستاجرشدنم شیرین شد.؟  ی اخلاقی ک من دارم تصمیمی رو ک میگیرم باید عملیش کنم  ینی هرکی هر کاری کنی حرفی بزنه اصلا گوش نمیدم کار خودمو انجام میدم حالا بیاد خودشم بکشه ی بار حرفمو میزنم دیگه تکرار نمیکنم  اصلا تو چیزایی ک ب من مربوط نیس دخالت نمیکنم تا وقتی ک ازم نظر بخوان نظر میدم از همه مهمتر سعی کن رو موفقیتت بیشتر تلاش کنی و........