2777
2789

چندشبه اینجوری شدم ب شدت خستم ولی خوابم نمیبره اصلا

پارسالم همین بلا سرم اومد تا ۱ ماه نخابیدم

دلیلش چی میتونه باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری ، خود خوری

دقیقا همینارو دارم میشه بگی درمانش چیه خسته شدم هم تو خپاب درگیرم هم تو بیداری🤦🏻‍♀️اینقد خودخوری کردم شباهم خواب آشفته نیبینم زندگی ندارم دیگه🤦🏻‍♀️

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

منم اینجوری بودم ، شبا کلافه و روزا خسته ! 

گفتم بهتره شبا یه چیزی گوش کنم ! آقا یه چندتا آهنگ ملایم بود همین که چشمم گرم میشد یهو دیش‌دیرین دیرین !😁 یعنی یه اهنگی پلی میشد که وسط زمستون خرسی که تو خوابه رو بیدار می‌کرد وای بحال من!😁😂

بعد اومدم آهنگای ملایمو تو یه آلبوم گذاشتم ، همین که چشمم گرم میشد یهو یه آهنگ خاطره‌انگیز و پا میشدم و حالا گریه نکن و کی گریه کن !😁😂😂

دیدم آهنگ خوب نیس! رفتم برا زیر دوخم ! ببخشید رفتم برا کتاب صوتی! امااااا ..... دیگه اماشو حدس بزن!😂 نمی‌دونم کی به اینا گفته صداتون قشنگه برا کتاب صوتی ؟!😂 یعنی تا خود گوش میانی آدم خش برمیداره!😂

بعد رفتم سمت سخنرانی! حالا اینبار مشکلم سخنران‌های بی‌سواد بود !😂 یهو یه چیزی می‌گفتن پا می‌شدم و دو ساعت به روح عمه‌شون درود میفرستادم!😁😂

تا اینکه بعد از یه مدت و مصداق همون شعر :

بسی کند و کاوید و کوشش نمود !

ما هم ... کز آن سنگ خارا رهی برگشود   یم !😁

آخه بعدشم میگه :

ز کوشش به هر چیز خواهی رسید!😁

هیچی دیگه بالاخره یه سخنران پیدا کردم که هم صداش خوبه و هم حرفاش مورد قبوله !

(اینا واقعیت بودا ، هرچند لحنم شوخی بود که روحیه‌تون عوض شه 🙏)

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.