2777
2789
عنوان

دختر دایی شوهرم

406 بازدید | 20 پست

دخترا تاپیک قبلی واسم بالا نمیاد پیاماتون 

بچه ها امشب داشتم با مادرشوهرم حرف میزدم 

یهو گف امیر ۱۰ سال پیش واسش رفتیم خاستگاری دختر داییش دوسه ماه باهم بودن (رفت آمد خانوادگی ) بعد جور نشد برا همینم کلا قطع ارتباطن باهاشون 

بعد مادر شوهرم گف مثل اینکه دختره درک نمیکرده و پر توقع بوده و ب حرف شوهرم گوش نمیداده دختره گفته اخلاقامون بهم نمیخوره و جدا شدن 

حالا من امشب بعد ۵ سال دوستی با شوهرم و یه سال ازدواج و زیر سقف بودن تازه فهمیدم😐 دارم دیونه میشم 

ب شوهرم گفتم خیلی خیلی ناراحت شد گف مامانم عقل نداره نباید بهت میگفت تو حساس میشی میگف نمیخاستم بدونی ناراحت میشدی فک میکردی چیزی بوده

هیچی واسم مهم نیست شوهرمم کلی باهام حرف زد آرومم کزد خوابید منم قانعه شدم  با اینکه دختره محرده الان ولی مهم نیس واسم از چشمام بیشتر ب عشق خودمو شوهرم مطمنم 

ولی ب این فک می‌کنم ک  اگه دوسش داشته باشه هنوز یا گاهی بهش فک کنه چی😭😭

خداروشکر کن قطع ارتباطن اگه هر هفته تو دورهمیا میدیدیش چییییی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوست دارید. واسه خودتون غصه بسازید ؟؟؟؟؟ 

چیزی نبوده خهب بابا گذشته تموم شده رفتهههههه 

شوهرت هم که گفته بهت 

حیفه این لحظاته

ارزش نمداره با ویزای بیخود خراب بشه 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
چرا دوست دارید. واسه خودتون غصه بسازید ؟؟؟؟؟ چیزی نبوده خهب بابا گذشته تموم شده رفتهههههه شوهرت هم ک ...

اخه شوهرم نگفت بهم بخدا اگ نمیفهمیذم هیچوقت نمیگفت واسم

مهم اینه تورو گرفته.بعدم مادر شوهرت منظور داره.اصلا برات مهم نباشه

نمی‌دونم چشه مادرشوهرم خیلی خانومه داشت تعریف منو‌میکزد ک مثلا عروس خوبی دارم یهو‌رف تو این فاز اصلا نمیدونی چ حالی شدم

حالت خوبه؟دانشمند اون اگه دوسش داشت الان جای تو اونجا بود وقتی باهم محترمانه بهم زدن‌یعنی همو نخواست ...

اخه. مادرشوهرم گفت دختره گفته نه 

ولی شوهرم گف ب دختره گفتم حجابتو مراقب باش بعد اون گفته مگ من ب نماز خوندن تو گیر میدم ک تو چیزی میگی ب من بعدشم شوهرم گفته بهم بزنیم😐

بیخودی این فکرارو نکن . منم چند وقت پیش تو یه بحران وحشتناکی بودم . دوست دختر شوهرم ک ۱۱ سال پیش باهم بودن و قرار ازدواج داشتن خیلی یهویی و بدون دلیل ازدواج میکنه با یه ادم پولدار و میره ‌ .  و همین چند وقت پیش طلاق میگیره و به شوهرم پیام میده . باورت میشه . اگه کسی این حرفارو به من میزد میگفتم چرت و پرت میگه . مگه میشه یه زن انقدر لاشی باشه. 

ولی شوهرم همون اول دوستیمون همه چیز رو به من گفت ‌ .  و پیام های اون زن رو خودش نشونم داد . 

حساس نشو . فکر و خیال ادمو دیوونه میکنه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اخه. مادرشوهرم گفت دختره گفته نه ولی شوهرم گف ب دختره گفتم حجابتو مراقب باش بعد اون گفته مگ من ب نما ...

خب دیگه باهم تفاهم نداشتن دیگه اصلا بهش فکرنکن حتی اگه جایی هم دیدیش تابلو رفتار نکن

شوهر منم یکسال قبل از من رفته خاستگاری نوه‌ی عمه‌اش که همون اول جواب رد دادن به شوهرم چون دختره شوهرم رو نمیخاست الکی کرم ریخت واسش خاستگاری کنه که کرد بد شد واسه دختره چون پسرعموی شوهرم رو دوست داشت اگه واسه اون کرم نمیریخت حتماااا پسرعموش ازش خاستگاری میکرد دیگه خودشو کشت پسره فهمید کرم داره ازش خاستگاری نکرد اینقدر ناراحت بودن که خودشون جواب منفی داده بودن خودشون قطع رابطه کرده بودن برای من مهم نبود چون انتخاب همسرم من بودم درآخر ولی اون دختره تو مهمونیا حتی جواب سلام منو نمیداد بی چاره😄  بعداز ۱۵ سال ازدواج ما امسال بالاخره ازدواج کرد