2777
2789
عنوان

پدر 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 118 پست
سنقد وزن

بیام خصوصی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خواهرگلم .پدرتون مهربون و دلسوز بودن روحشون شادبخدا ظلمی تو دنیا نبوده که درحق ما نکرده باشه بخدا زن ...

باشه عزیزم هر جوری که باشن بودنشون بهتر از نبودنشونه به نظرم دعات رو عوض کن بگو خدایا پدرم رو به راه راست هدایت کن تا سالهای سال بهترین باشه برامون😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام تبسم جان بر روی چشمم عزیزم 🥀 

فاتحه کبیره براشون میخونم  و فردا یک مرتبه سوره مبارک

یاسین 

متاسفم و تسلیت منو بپذیر دوست خوب و صبورم 🕯🦋

و ان شاء الله روحشون قرین آرامش باشه .

این زندگی فانی و زودگذر  هست( چه سخنهای زیبایی در مورد مذمت دنیا از امیرالمومنین و امام حسین ع و ..گفته شده) 

الهی هممون تو زندگی ابدی عاقبت بخیر و مورد مغفرت 

خالقمون باشیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام تبسم جان بر روی چشمم عزیزم 🥀 فاتحه کبیره براشون میخونم و فردا یک مرتبه سوره مبارکیاسین متاسفم ...

مرسی دوست عزیزم بله متاسفانه درد دلتنگیه که آدم رو میکشه بابای نازنین من خیلی خیلی خوب بود بهترین بود برای ما و نوع رفتنش هم بدتر مارو نابود کرده خیلی سخته که سالم سالم بری بیمارستان با پای خودت و هرگز برنگردی 😢😢😢😔😔

ازت ممنونم خدا عزیزانت رو محافظت کنه برات🙏🙏🙏