2777
2789

گفت خانما روح زندگی اند و باید پر انرژی باشن  و بعد یذره حرف زدن گفت شما خیلی ارومید 

منم گفتم روح زندگی اند.. 

گفته بله واقعا 

منم گفتم شما که این روح در من ندیدی چرا همون موقع نگفتید ادامه ندیم 

گفت من نگفتم ندیدم گفتم؟ 

گفتم به هرحال فهوای کلامتون اینو میرسونه. 

بعد هی میگفت شما خیلی خوبید اینکه ارومید چیز بدی نیست بخدا. 

منم بهش گفتم نه. 

بعدم ناراحت شد گفت تا چند روز به خانواده اش نه ی منو نگفت تو حرفاش این بود چون یسری حرف ها گفته نشد میخواست باهم صحبت کنیم. 

اتفاقا قبل اینکه نه بگم قرار شد یه روز تعطیل شاید 6 ساعت باهم بریم حرف بزنیم منم موافقت کردم ولی فرداش گفتم بهتره دیگه ادامه ندیم. 

چون هم مشاور گفت بدرد هم نمیخورید هم حرف خواستگارم خب اگه دختر پرنشاط میخواد من نیستم دیگه بره یجا دیگه پیدا کنه 

و در ادامه حرفش هم گفتم شما دنبال کیس درون گرا اصلا نرید و دختری مناسبتونه که باهمه با نشاط باشه ولی من اینجور نیستم بهترین منو افراد خیلی کمی میبینن مثه دوست صمیمی یا همسر آینده ام 

تازه بهش بر خورد از حرفم که گفتم دنبال دختری باشه که  پر انرژی برای همه باشه 

گفتم یعنی این نشاطه جزو شخصیت اش باشه. 

چون من نمیتونم انرژی و نشاط امو به خواستگار نشون بدم. 

بعدم واقعا من شخصیت درون گرا دارم و آرومم خب این از اون اول هم معلوم بود میخاس کشش نده 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا هیچی نشده دعواتون شد یعنی؟همون بهتر اوکی نشد خخخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

خیلی هم خوب نمیدونم الان چی شده  همه شاد و پر انرژی میخوان ؟بهتر بعدا به مشکل میخوردی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

عزیزم فقط یک بعد شخصیت شما رو دیده پسند نکرده شاید ابعاد دیگه رو بپسنده. مگر اینکه خودت ازش خوشت نیومده باشه. بنظرم هنوز جای فکر کردن داره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
قشنگ انرژی رو نشونش دادی فقط منفیش 😂 شیرفلکه رو باز کردی روش

تازه خیلی مراعات کردم آخه اون خیلی مشکلات داشت آدم دل دل کنی بود تو تصمیم هاش، جسارت نداشت مرد باید جسور باشه 

اضطراب‌ش خیلی بالا بود 

ولی من بهش اینارو نگفتم چون من فقط باید می‌شناختمش همین... نه که ازش انتقاد کنم اصن کاستی هاش نگفتم تازه تو جلسه مشاور ازش هم دفاع کردم 

مشاور آقا اومد در اومد گفت مادر ایشون رو کسی نمیتونه تحمل کنه حتی منم( مشاور ) نمیتونم تحمل کنم خودش هم نمیتونه ولی چاره نداره 

بعد نگا بهش کردم دیدم قیافش نه ناراحتی نه اخمی از حرف مشاور عین تو باغ نیستن ها به مشاور نگاه می‌کرد مجبور بودم من ازش دفاع کنم تو جلسه حالا بگم به مشاور وضع به این بدی نیست منم تو خانوادم دارم آدم های ایراد گیر.

واقعا دیدم جلسه مشاور خیلی جو بدي بود من فقط سعی می‌کردم ایرادایی که مشاور میگیره رو متعادل کنم تازه بعد جلسه هم گفتم شما خوبید مشکلی ندارید. فقط ما باهم تفاوت داریم همین 

ولی دیگ جواب این حرفشم دادم دیگه

خوشم اومد ازتاز این به بعد یاد میگیره قبل از حرف زدن فکر کنه

والا اگه نمیخای خوب بگو نه دیگه بهم میگی اینو چکار کنم بیام بهت بگم من بخاطر شما پر انرژی میشم یا چی