2777
2789

تو بارداری ضرر نداره؟؟

میشه دستورشو بگید 

من تاحالا نپختم فقط هوس کردم 

بامیه هام از پارسال موندن خالم داده بود 

خراب نشدن؟؟

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

روش خاصی نداره پیاز داغ و گوشت قرمز یا مرغ بسته به سلیقت یکم رب و ادویه و بامیه من بهش یکم غوره هم میزنم یا آبغوره 

یه سوال تیکر بارداری چحوری گذاشتی ؟ من هرچی میزنم نمیاد واسم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو فریزر سالم میمونه 

بامیه ها رو خورد نکن سالم سرخ کن و بپز 

اگه خورد کنی لزج و چندش میشه

عین بقیه ی خورشتا....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من مثل خورشت بادمجون درستش میکنم.

با خود بادمجون هم بپزی خوشمزه میشه 

خورشت بامیه بادمجون 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

واااای نگو دلم رفت ، مادرشوهرم درست میکنه یعنی با لب و دهنت بازی میکنه لعنتی انقدر که لذیذه، میگه مثل خورش بارمجان درست میکنه ولی توش تمر هندی و سیر میزنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من باردارم

اینقدر بامیه خریدم تو فصلش فریز کردم خودم باورم نمیشه😄

هرچی درست میکنم میخورم تموم نمیشه البته تو خونه نه پسرم میخوره نه شوهرم فقط واسه خودم ناهار که شوهرم نیست درس میکنم خیلی دوست دارم

سرچ کرده بودم ضرر نداره الان ۳۰ هفته هستم خیلی خوردم منظورم حجم کم تعدا دفعات بالاست