دوستان میخوام تجربه ام رو در مورد عکس رنگی رحم بگم شاید برای کسی مفید باشه،
من دو سالی هست که اقدام برای بچه دوم هستم و هی این دکتر به اون دکتر، که در نهایت دو ماه گذشته آی یو آی هم کردم و نگرفت و تصمیم گرفتم این ماه برم عکس رنگی که گفتم منشی دکتر برام نوشت
بعد از کلی تحقیق رسیدم به سونوگرافی صدرا تهرانپارس و خانم طاهری،
از سه روز قبل استرس شدید داشتم جوری که حوصله هیچکس و هیچ کار نداشتم فقط در مورد عکس رنگی سرچ میکردم و شب قبل کلا منصرف شدم از استرس و ترس . خواندن تاپیک ها بیشتر منصرفم میکرد و هی تصور خودم رو میکردم که تو اتاق عکس حالم بد شده
خلاصه دلمو زدم به دریا و رفتم
بعد انجام مراحل پذیرش، خانم طاهری صدام کرد و گفت برو این داروها رو تهیه کن ، وقتی تهیه کردم یه قرص از قرصام داد خوردم یه شیاف مقعدی گفت بزارم و یه آمپول هم بهم زد و گفت ده دقیقه صبر کن
بعد از ده دقیقه رفتم داخل
و شلوار عوض کردم و عکس ها رو شروع کرد اول یه عکس از لگن برای تشخیص عفونت ، بعد فکر کنم سونو کرد بعد مراحل عکس رنگی که با تنفس، برای من اصلا دردی نداشت ، ورودی رحم چسبندگی داشتم که برطرف شد لوله سمت راستم هم چسبندگی داشت که اون رو هم برطرف کرد و گفت رحم و لوله هات الان اوکی اوکی هستن
بعد از عکس هم رفتم خرید و الان که ۵ ۶ ساعتی گذشته کمی دل پیچه دارم
خلاصه اصلا نترسید و حتما برید انجام بدید
من با فاصله ۸۰ دقیقه ای از این مرکز رفتم و انجام دادم و الان خیلی راضی ام که حداقل هم از نظر تشخیصی فهمیدم رحم و لوله هام در چه وضعیه و هم از نظر درمانی چسبندگی ها برطرف شد
خانم طاهری واقعا فرشته است من که دلم میخواست بغلش کنم و ببوسمش ،چون واقعا تصورم خیلی بد بود ، البته من ۷ سال پیش هم انجام داده بودم که یادمه اذیت شدم و خانم سونوگراف هم همش میگفت وای تو چرا اینطور میکنی
نمیدونم الان دستگاه ها و متدها تغییر کرده یا مرکز با مرکز فرق داره
در هرحال من فکر میکنم بعد از چند ماه اقدام و عدم بارداری حتما برید چون علاوه بر تشخیص ، روش درمانی هم هست