2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحمی که اصلا درد نداشت

119 بازدید | 4 پست

دوستان می‌خوام تجربه ام رو در مورد عکس رنگی رحم بگم شاید برای کسی مفید باشه، 

من دو سالی هست که اقدام برای بچه دوم هستم و هی این دکتر به اون دکتر، که در نهایت دو ماه گذشته آی یو آی هم کردم و نگرفت و تصمیم گرفتم این ماه برم عکس رنگی که گفتم منشی دکتر برام نوشت

بعد از کلی تحقیق رسیدم به سونوگرافی صدرا تهرانپارس و خانم طاهری، 

از سه روز قبل استرس شدید داشتم جوری که حوصله هیچکس و هیچ کار نداشتم فقط در مورد عکس رنگی سرچ میکردم و شب قبل کلا منصرف شدم از استرس و ترس . خواندن تاپیک ها بیشتر منصرفم میکرد و هی تصور خودم رو میکردم که تو اتاق عکس حالم بد شده 

خلاصه دلمو زدم به دریا و رفتم 

بعد انجام مراحل پذیرش، خانم طاهری صدام کرد و گفت برو این داروها رو تهیه کن ، وقتی تهیه کردم یه قرص از قرصام داد خوردم یه شیاف مقعدی گفت بزارم و یه آمپول هم بهم زد و گفت ده دقیقه صبر کن 

بعد از ده دقیقه رفتم داخل 

و شلوار عوض کردم و عکس ها رو شروع کرد اول یه عکس از لگن برای تشخیص عفونت ، بعد فکر کنم سونو کرد بعد مراحل عکس رنگی که با تنفس، برای من اصلا دردی نداشت ، ورودی رحم چسبندگی داشتم که برطرف شد لوله سمت راستم هم چسبندگی داشت که اون رو هم برطرف کرد و گفت رحم و لوله هات الان اوکی اوکی هستن

بعد از عکس هم رفتم خرید و الان که ۵ ۶ ساعتی گذشته کمی دل پیچه دارم 

خلاصه اصلا نترسید و حتما برید انجام بدید 

من با فاصله ۸۰ دقیقه ای از این مرکز رفتم و انجام دادم و الان خیلی راضی ام که حداقل هم از نظر تشخیصی فهمیدم رحم و لوله هام در چه وضعیه و هم از نظر درمانی چسبندگی ها برطرف شد 

خانم طاهری واقعا فرشته است من که دلم میخواست بغلش کنم و ببوسمش ،چون واقعا تصورم خیلی بد بود ، البته من ۷ سال پیش هم انجام داده بودم که یادمه اذیت شدم و خانم سونوگراف هم همش می‌گفت وای تو چرا اینطور می‌کنی 

نمی‌دونم الان دستگاه ها و متدها تغییر کرده یا مرکز با مرکز فرق داره 

در هرحال من فکر میکنم بعد از چند ماه اقدام و عدم بارداری حتما برید چون علاوه بر تشخیص ، روش درمانی هم هست

من دوبار انجام دادم بار اول چهارده سال پیش وبار دوم هفت سال پیش.وهردودفعه وحشتناک بود و درد غیر قابل تحمل بود و من اصلا تو هیچ کدوم چسبندگی هم نداشتم ولی واقعا سخت بود انشالله جدیدا دستگاه ها انقدر دردناک نباشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار انجام دادم بار اول چهارده سال پیش وبار دوم هفت سال پیش.وهردودفعه وحشتناک بود و درد غیر قابل ...

اصلا درد نداشت 

عزیزم من یکسال واژینیموس بودم ولی خانم طاهری به نظرم خیلی کاربلده .خدا حفظش کنه انشالله