2777
2789
عنوان

خدایا به چه کنم چه کنم گرفتار شدم

163 بازدید | 6 پست

خودت گفتی اگر به بن بست رسیدی فقط دعا کن و من جوابت را خواهم داد

حال امیدی جز خودت ندارم خدایا شفای مامانمو را از تو می خوام.

التماس دعا دارم از همتون

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام ببخشید شما فیبروم داشتید چی کردید....من تازه فهمیدم ۶میل هستش....میترسم ...لطفا دیدید جواب بدید

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
سلام ببخشید شما فیبروم داشتید چی کردید....من تازه فهمیدم ۶میل هستش....میترسم ...لطفا دیدید جواب بدید

هیچ کار عزیزم. کلا همه چیو رها کردم. مامانم مریض شد و فهمیدیم سرطان داره ، شیمی درمانی میشه و من اصلا همه چیو رها کردم. درد خودمو با درد کشیدن های مامانم فراموش کردم . ان شالله که برای شما چیزی نیست، حتما پیگیر بشین، خطرناک نیست نترسید عزیزم ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کار عزیزم. کلا همه چیو رها کردم. مامانم مریض شد و فهمیدیم سرطان داره ، شیمی درمانی میشه و من اصل ...

خدا انشالله لباس عافیت تن مادرتون بکنه...الان خونریزیتون موقع پریودی زیاده 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
خدا انشالله لباس عافیت تن مادرتون بکنه...الان خونریزیتون موقع پریودی زیاده

زنده باشی عزیزم، نه اصلا پریود نمیشم دیگه ، 

عزیز دلم الهی به حق معصومین و صالحین و صادقین و خاصانش لباس عافیت تن مادرتون کنه و هر چه زودتر سلامتی کاملشو به دست بیاره به امید خدا🤲

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚