2777
2789

اما تصمیم گرفتم رژیم آب بگیرم تا ماه رمضون 

من قدم بلنده اصلا هیکلم وزنمو نشون نمی‌ده ۱۰ کیلو اینا کم کردم حدودی تو دوماه زیادم خوب رعایت نکردم البته الان ۸۰ و خورده ای ام ، ولی می‌دونم دو روز رعایت کنم سریع سه کیلو میام پایین ، پلی تصمیم گرفتم ۱۵ روز فقط و فقط آب بخورم امیدوارم بتونم 🤌

من نمی‌دونم چرا ماه اول خوب کم کردم و بعد تقریبا ثابت موند...رژیمتون چیه؟

من رژیم عادی پیاده روی هم نداشتم 

ولی یه رژیم دارم سه روزه سریع از استپ وزنی خارج میشید اسمش رژیم پاکسازی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رژیم عادی پیاده روی هم نداشتم ولی یه رژیم دارم سه روزه سریع از استپ وزنی خارج میشید اسمش رژیم پاک ...

چی هست ؟انقد دلم میخواد کم کنم اگه با همین فرمون پیش میرفتم الان باید بود هجده کیلو کم کرده باشم نه نه کیلو

چی هست ؟انقد دلم میخواد کم کنم اگه با همین فرمون پیش میرفتم الان باید بود هجده کیلو کم کرده باشم نه ...

ببین اسمش رژیم پاکسازی سه روزه ام هست 

روغن و نون و برنج کلا ممنوع هست تو این سه روز حتی روغن زیتون و سیب زمینی 

روز اول فقط و فقط میوه خام ، موز ، سیب هرچی که داشتی 

روز دوم فقط و فقط پروتئین آبپز مثلا سینه مرغ ، نمی‌دونم حبوبات پخته ، تخم مرغ آبپز 

روز سوم فقط و فقط سبزیجات پخته و خام هرچی که دوستداری 

با ۳۰ عدد بادام و ۳ عدد خرما 

مقدارشونم هرچقدر میلیت کشید و هر اندازه ای که دوست داشتی 

سخت نیست اصلا من خودم چند بار گرفتم و از استپ وزنی خارج شدم

ببین اسمش رژیم پاکسازی سه روزه ام هست روغن و نون و برنج کلا ممنوع هست تو این سه روز حتی روغن زیتون و ...

بدک نیست یه رژیم تخم مرغها گفتن بگیرم که تو همین سایت یکی گفت حالم خیلی بدشد...این سی تا بادوم وخرما برای هر سه روزه؟

ببین اسمش رژیم پاکسازی سه روزه ام هست روغن و نون و برنج کلا ممنوع هست تو این سه روز حتی روغن زیتون و ...

بدک نیست یه رژیم تخم مرغها گفتن بگیرم که تو همین سایت یکی گفت حالم خیلی بدشد...این سی تا بادوم وخرما برای هر سه روزه؟

بدک نیست یه رژیم تخم مرغها گفتن بگیرم که تو همین سایت یکی گفت حالم خیلی بدشد...این سی تا بادوم وخرما ...

نه اون سی تا بادام و سه تا دونه خرما فقط برای روز سوم که سبزیجاته

آجی این رژیم آب که گفتی بدنتان داغون میکنید این کارا نکن توروخدا

خیلی خسته شدم انگار این ده تایی که کم کردم طاقتمو گرفته دلم میخواد سریع بیام پایین لباسام اندازه ام بشه 

شده حسرت واسم همش دارم مشکی میپوشم

خیلی خسته شدم انگار این ده تایی که کم کردم طاقتمو گرفته دلم میخواد سریع بیام پایین لباسام اندازه ام ...

منم دست کمی ازت ندارم ولی استپ و نیم...خوب اونجوری ضرر به بدنت میرسونی مریض میشی بعدم رژیم آب برگشت داره وزنت برمیگرده اصولی کم کن