2777
2789
عنوان

همش تعطیلیه

167 بازدید | 9 پست

من این ماه وقت دارم برم کارای مدارک تحصیلیم و انجام بدم ،هر روز تعطیلاته نمیتونم برم آموزش پرورش گیر یه امضا ام امروز هم ندیده الکی رفتم آموزش و پرورش کل کرج تعطیل بود لعنت به این همه تعطیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تو بده وگرنه کسی از باز شدن مدرسه خوشش نمیاد

فکر کنم هنوز بچه ای عزیزم درک نمیکنی وقتی تعطیلی بیش از حد شه مخصوصا تو ادارات کارخونه ها امثال پدر من و شما از حقوق کمی که گرفتن می‌مونن چرخه کار نمی‌چرخه ،تعطیلی کارگر یعنی نداشتن پول اگه بابات هم پولدار باشه با این اوضاع کارخونه دار هم باشه سفارشاتش به موقع نمیرسه به بازار و مشتری همینجوری یه مملکت فلج میشه من از دیدی میگم که دارم میبینم ،جدا از اون وای به اون مادر بیچاره که هم الان وظیفه اش شده جای معلم تدریس کردن به بچه و نداشتن اون دو ساعت تایم استراحتش

فکر کنم هنوز بچه ای عزیزم درک نمیکنی وقتی تعطیلی بیش از حد شه مخصوصا تو ادارات کارخونه ها امثال پدر ...

عزیزم من کاری به بقیه چیزا ندارم اولا من خودم دبیرستان بچه نیستم دوماً بابام دندان پزشکه برای چی باید نگران باشم تعطیل باشه به من چه