2777
2789

سلام دوستان

من این ماه از 3تا 10پری لتروزول خوردم

15پری دوتا فولیکول 20و 22داشتم

16پری یدونه hcg زدم

از15تا24پری هم شبی دو تا دوفاستون خوردم

امروز 34پری هستم بی بی چک منفی 

پری هم خبری ازش نیست

هیچ علائمی ندارم

پریهام هم چون نامرتبه  نمیدونم کی موعدمه

خوب امروز 17روز ازتزریق و 10روز از قطع دوفاستون میگذره

چرا پس پریود نشدم؟؟؟؟؟

ممکنه فولیکولا به جای ازاد شدن کیست شده باشن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بد بخت شدم رفت 

بدبخت چرا...آدم منتظر باید احتمال هر چیزی رو بده😕😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام

چونhcgزدید احتمال کیست کمه و همچنین فولیکول ناشی از قرص بدون امپول محرک هم کم پیش میاد کیست بشه 

ولی احتمال اینکه هورمون ها بهم بریزه هست یه سونو انجام بدید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج