2777
2789
عنوان

9 سال اختلاف سنی داریم ولی وضعش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 91 پست
چرا باید به حرفای مردم اهمیت بدی😐وقتی میتونی یه زندگیتو خوب داشته باشی اگه با یکی هم سن خودت ازدواج ...

آره میدونم از این لحاظ خب خیالم دیگ راحته ولی من همیشه یه چیزی که دوست داشتم اینه که من و همسرم باهم تو زندگی رشد کنیم اگه سختی هم بود باهم بچشیم و کلا بالا پایین روزگار 

تو این موارد حس میکنم فقط منم که باید رشد کنم اونا به یه ثبات خوبی رسیدن و زندگیشون همون روتین قبل رو داره ولی من تازه کلی ایده دارم درسم ادامه بدم و فلان امیدوارم تونسته باشم منظورم برسونم کلا دلم میخواد تو زندگی من و شوهرم باهم یه چیزایی رو یاد بگیریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میدونم از این لحاظ خب خیالم دیگ راحته ولی من همیشه یه چیزی که دوست داشتم اینه که من و همسرم باهم ...

میزاره همه ایده هاتو عملی کنی؟ 

درس و....؟ 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
وجدانا عجب شانسی دارن نی نی سایت یا همش خواستگاری پلیس مدیذکر عامل حسابدار نیاد براشون

این‌چیزها برام مهم نیست مهم اخلاق و تفاهم 

یه خواستگارام تو بانک کار می‌کرد خونه ماشین هم داشت ولی بخاطر تفاوت شخصیتی جوابم نه بود 

ولی الان شوهرم شد؟ نه حالا اصن هرکی بیاد پسر شاه بیاد ولی تا وقتی بهم نخوریم و نه بگیم ربطی به شانس نداره، 

شانس فقط اونی داره که واقعااا پسری که بهم می‌خورند و باهم میتونن تفاهمات زیاد داشته باشن بیاد خواستگاری اش و باهمونم وصلت کنه 

رفقا من نیمه اول83اون نیمه دوم 72به نظرتون ماهم خیلیی تفاوت داریم؟من حسش نمیکنم ولی ظاهرمون خیلی تاب ...

ظاهر مهم تره بنظرم این دو موردم قبول کردم تا اینجا بخاطر این بود از نظر چهره کمتر نشون میدن وگرنه من اختلاف چهار ساله هم رد کردم چون طرف قیافه اش می‌خورد 40 ساله باشه. 

راضيه؟ اصولا پسرای 30 حوصله رفتارهای دخترای 20 رو ندارن فک میکنن بچگونه اس

اره راضیه اتفاقا رابطشون خیلی خوبه پسره پایه س و اینجوری نیست که تو ذوقش بزنه و باهم چندوقت دوست بودن 

آدما متفاوتن دیگه هیچوقت ۲تا آدم ۳۰ ساله رفتاراشون مثل هم نیست

اشک شو،اما نه تو غم.

۹ سال که چیزی نیست.

خوبیش اینه ک اقا خونه زندگیش تامینه، کارشم داره شما فقط وارد زندگی میشی و لذتشو میبری هرکدوم به دلت نشستن رو قبول کن اما اگر دیدی خوشت نمیاد و ترجیه میدی با یه جوون همسن خودت باشی ردشون کن چون ممکنه بعدا پشیمون بشی.

رفقا من نیمه اول83اون نیمه دوم 72به نظرتون ماهم خیلیی تفاوت داریم؟من حسش نمیکنم ولی ظاهرمون خیلی تاب ...

اگه ظاهرتون تابلوعه و اقا ظاهری شکسته شده بهتره قبول نکنی. من هم با نامزدم همینقدر اختلاف سنی دارم و اون از سنی که هست خیلی بزرگتر میزنه و این موجب آزار من شده که حتی باهم عکس هم نمیگیریم😔خواهرانه میگم بیشتر فکر کن بحث یک عمر زندگیه 

شخصیتت چجوریه خواهشا بگو تا ببینم اگ منم اینجورم پس خیالم راحت باشه سن اش زیاد باشه

من واقعا از لحاظ فیزیکی و سیستم ایمنی بدنی ضعیفم ، سریع مریض میشم ، بخاطر همین به کسی که مراقبم باشه نیاز دارم و خدارو شکر همسرم تو این موارد عالیه و هوامو داره ، کارای خونه تا جایی که بتونه کمک می‌کنه، و در کل شخصیت حامی داره

اگه ظاهرتون تابلوعه و اقا ظاهری شکسته شده بهتره قبول نکنی. من هم با نامزدم همینقدر اختلاف سنی دارم و ...

نه اون اوکیه کاملا من خیلی بیبی فیس هستم 20سالمه ازمن میپرسن کلاس چندمی 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺