2777
2789
عنوان

9 سال اختلاف سنی داریم ولی وضعش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 91 پست
اطراف من که اینطور نیس همه زنو شوهرا با هم در حال گردشنمن اختلاف سنیمون کمه اصلا راضی نیستم

اره دوست خودم با نامزدش 9 سال اختلاف سنی دارن ولی خیلی تفکراتشون بهم میخوره 

شرایط ش رو گفتم

حالا اینها هم معلوم نیست از نظر اخلاقی بهم بخوریم گفتم وضع خوبه اشون سنشون رو کاور کنه از این لحاظ میگم

من آخه تو دوستام کسی با سن زیاد ازدواج می‌کرد برام تعجب داشت میگم نکنه وضع خوبه اشون چشمم کور کنه بعد تو زندگی به غلط کردن بیفتم 

ولی خب اونا خیلی زیاد بود مثلا دوستام 23 ساله بودن و شوهرش 35 اینها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و شوهرم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم و اتفاقا بنظر من با شخصیت و روحیه ی من ،خیلی خوب شد که همسرم باها ...

شخصیتت چجوریه خواهشا بگو تا ببینم اگ منم اینجورم پس خیالم راحت باشه سن اش زیاد باشه 

بیخیال حرف مردم خودت دلت چیه؟ می سازی با این اختلاف؟

من اصن سن برام مهم نیست بستگی به فیس طرف داره یه خواستگار داشتم 30 سال داشت ولی بخدا هرکی میدیدش کم کم 40 رو می‌خورد بهش يا یکیشون متولد 74 بازم همینطور 

کلا من از نظر قیافه چه سنی بخوره برام خیلی بیشتر مهم تره تا سن اش 

چون خودمم تقریبا کمتر از سنم نشون میدم 

شخصیتت چجوریه خواهشا بگو تا ببینم اگ منم اینجورم پس خیالم راحت باشه سن اش زیاد باشه

ببین اصن سن ملاک نیس یکی از دوستای من با هر کسی میخواست ازدواج کنه که زیر هفت سال اختلاف سنی داشتند به مشکل میخوردند چون افکار دوست من بالغ تر از هم سن و سالاش بود ولی الان با نامزدش که 10 سال فاصله سنی دارند خیلی عقاید و تفکرات مشابه تری دارند

رفقا من نیمه اول83

اون نیمه دوم 72

به نظرتون ماهم خیلیی تفاوت داریم؟

من حسش نمیکنم ولی ظاهرمون خیلی تابلوعه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺