2777
2789
عنوان

ایا باردارم؟

169 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ببخشید ما دوازده روز پیش رابطه مشکوک داشتیم و من اورژانسی مصرف کردم.الان هشت روزه پریودم عقب افتاده.دیروز صبح بیبی زدم و دقیقه اول منفی شد و من اومدم از دستشویی بیرون.ظهر ک رفتم دستشویی در کمال ناباوری دیدم یه هاله مثبت افتاده خیلی کمرنگ.از علایم هم باید بگم ک کمردرد موقع رابطه تاحالا نداشتم اما الان چند روزه دارم و کلا درطول روز هم کمردرد دارم تا الان اینجوری نبودم.امروز دلدرد مثل پریود دارم اما ببخشید همش ترشح سفیده.درحال حاضر هم مهمونی هستم و تا شنبه امکان استفاده بیبی ندارم.ب نظرتون باردارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم نیستی . ۸ روزه عقب انداختی و ۱۲ روز پیش رابطه داشتی . ینی ۴ روز به موعدت .‌ پس تخمک نداشتی . بی بی هم بالای یک دقیقه اعتباری نداره .  و علائمت هم از پریود نشدن و استرسه . در ضمن رابطه آزاد هم نبوده فقط مشکوک بوده . 

البته این نظر منه . شاید باشی . ولی من بعید میدونم

دوستان می شه تخمک گذاری نداشته باشی و پریود شی؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها من صرفا جهت نتیجه بحث میگم ک باردار بودم اما بخاطر قرص جلوگیری دفع شد...دکتر گفت لقاح انجام گرفته بوده و سلولاش تکثیر شده بودن بخاطر همین بیبی مثبت شد اما بعد دوهفته یک روز لک بینی داشتم و روز دوم پریود با درد زیاد و دفع لخته ...عذاب وجدان گرفتم یجورایی نمیدوتن چرا

بچه ها من صرفا جهت نتیجه بحث میگم ک باردار بودم اما بخاطر قرص جلوگیری دفع شد...دکتر گفت لقاح انجام گ ...

نمیخاستی حالا حالاها بچه دار شی؟

نمیدونم باردارم یانه.ولی دوست داشتم تیکر بارداری بذارم. تورو خدا برام دعا کنیدو یک صلوات برام بفرستید.

دوستان برام خیلی خیلی دعا کنید

اگه صلاح هست مامان شم این ماه دیگه توکل برخدا

خدا خودش ی نی نی ناز و سالم به من و همسر عزیزمو همه ی اونایی که تو این سایت منتظرن عطا کنه.بحق فاطمه زهرا

نمیدونم باردارم یانه.ولی دوست داشتم تیکر بارداری بذارم. تورو خدا برام دعا کنیدو یک صلوات برام بفرستید.