سلام دوستان ببخشید ما دوازده روز پیش رابطه مشکوک داشتیم و من اورژانسی مصرف کردم.الان هشت روزه پریودم عقب افتاده.دیروز صبح بیبی زدم و دقیقه اول منفی شد و من اومدم از دستشویی بیرون.ظهر ک رفتم دستشویی در کمال ناباوری دیدم یه هاله مثبت افتاده خیلی کمرنگ.از علایم هم باید بگم ک کمردرد موقع رابطه تاحالا نداشتم اما الان چند روزه دارم و کلا درطول روز هم کمردرد دارم تا الان اینجوری نبودم.امروز دلدرد مثل پریود دارم اما ببخشید همش ترشح سفیده.درحال حاضر هم مهمونی هستم و تا شنبه امکان استفاده بیبی ندارم.ب نظرتون باردارم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ب نظرم نیستی . ۸ روزه عقب انداختی و ۱۲ روز پیش رابطه داشتی . ینی ۴ روز به موعدت . پس تخمک نداشتی . بی بی هم بالای یک دقیقه اعتباری نداره . و علائمت هم از پریود نشدن و استرسه . در ضمن رابطه آزاد هم نبوده فقط مشکوک بوده .
البته این نظر منه . شاید باشی . ولی من بعید میدونم
بچه ها من صرفا جهت نتیجه بحث میگم ک باردار بودم اما بخاطر قرص جلوگیری دفع شد...دکتر گفت لقاح انجام گرفته بوده و سلولاش تکثیر شده بودن بخاطر همین بیبی مثبت شد اما بعد دوهفته یک روز لک بینی داشتم و روز دوم پریود با درد زیاد و دفع لخته ...عذاب وجدان گرفتم یجورایی نمیدوتن چرا