2777
2789
عنوان

شوهرم كتك زده رفتم صورتجلسه كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 30 پست
خوب کردی مدرک بگیر داشته باش اگر میخوای میتونی فقط برگه پزشک قانونی رو بگیری و شکایت نکنی و بهش هم ن ...

رفتم صورتجلسه كردم

ثبت شكايت نكردم

و پزشك قانوني نرفتم

بنظرت بازم بايد برم كلانتري؟

اتفاقا بگو رفتم از کتک هایی که زدی مدرک گرفتم که دیگه این کارش تکرار نکنه ولی بگو شکایت نمی کنم!

یکم هم شما سعی کن تو بحث ها خوددار باشی هنوز اول راه ازدواج هستین بعد همه پرده های حرمت بین خودتون نابود کردین 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی دیگه از این غلطا نمیکنه اصلا نترس و خودتو نباز یه جایی بالاخره باید جلوشو میگرفتی

ميترسم 

كاش يكي وارده بهم بگه

صورتجلسه كردن يعني شكايت شروع شده؟

بايد برم پس بگيرم؟

بهترین کارو کردی...گربه رو دم حجله کشتی...مادرش هم بیجا کرده میاد مداخله...سعی کن مسائل زندگیت رو دیگران نفهمن...به هیچ وجه هم اون پرونده ای که باز کردی رو نمی‌بندی و همیشه عین یه برگ برنده دستت باشه تحت هیچ شرایطی خامش نشی.صرفا  از این جهت  بهش نگاه کن که دیگه این رفتارشون تکرار نکنه

بهترین کارو کردی...گربه رو دم حجله کشتی...مادرش هم بیجا کرده میاد مداخله...سعی کن مسائل زندگیت رو دی ...

اگه بگم حرمتارو كامل از بين ببره چي؟

آخه وقتي يه كار برخلافش ميكنم اونم صبر ميكني تا جبران كنه 

مثلا خودشم بره سكايت كنه

رفتم صورتجلسه كردمثبت شكايت نكردمو پزشك قانوني نرفتمبنظرت بازم بايد برم كلانتري؟

نمیدونم شرایطش چیه ولی می‌دونم باید پزشک قانونی بری و مدرک پزشک قانونی داشته باشی 

اون بعدا ممکنه به کارت بیاد 

يعني بهش بگم يا نگم؟

مدارکت کامل کن اگه باید پزشک قانونی بری برو 

بعد سر فرصت و در آرامش بهش بگو دفعه قبل کتکم زدی من اشتی کردم و برگشتم پیشت چون دوست داشتم ولی دیگه واقعا نمی خوام بعد از این روم دست بلند کنی و کتکم بزنی بگو اگه بازم کتکم بزنی می رم از دستت شکایت می کنم! (حالا بسته به شرایط و رفتارش تصمیم بگیر که بهش بگی از کتک های دفعه قبل مدرک داری یا نداری! )

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اگه بگم حرمتارو كامل از بين ببره چي؟آخه وقتي يه كار برخلافش ميكنم اونم صبر ميكني تا جبران كنه مثلا خ ...

سعی زندگیتو درست کنی وقتی میدونی اینجوریه نگو دلشو نشکون به نظرم برگرد اما اتمام حجتت رو بکن 

وقتی میدونی سنتون کمه خیلی خوبه خیلی ها اینجور میشن 

من دیدم خیلی خانواده ها همینطور بودن اما بعد با کمک مشاور و.. حرفاشون رو میزنن و کارشون درست میشه 

سعی کن زندگیتو حفظ کنی 

بهترین کارو کردی...گربه رو دم حجله کشتی...مادرش هم بیجا کرده میاد مداخله...سعی کن مسائل زندگیت رو دی ...

چه پرونده ای تشکیل داده که حالا بخواد ببنده😐 یه چیز مسخره ای نوشته که هیچ به دردش نمیخوره ،باید بعد از کلانتری می‌رفت پزشک قانونی اونجا نامه میدادن میبرد کلانتری تا جوابش بیاد بعدم می‌رفت دادگاه هیچ کاری نکرده ایشون درواقع

چه پرونده ای تشکیل داده که حالا بخواد ببنده😐 یه چیز مسخره ای نوشته که هیچ به دردش نمیخوره ،باید بعد ...

عزيزم اونجور كه فهميدم بعد از نوشتن گزارش بايد برم مراجع قضايي و درخواستمو ثبت ميكردم

وگرنه ساعت ٦ عصر مگه پزشك قانوني بازه؟ اونم روز تعطيل!!

پس اونهايي كه نصف شب شكايت ثبت ميكنن همون موقع كه نميرن پزشكي قانوني كه

بايد تا فردا وقت اداري ثبت كنن برن دفتر قضايي درخواست بدن

كلانتري فقط صورتجلسه ميكنه

سعی زندگیتو درست کنی وقتی میدونی اینجوریه نگو دلشو نشکون به نظرم برگرد اما اتمام حجتت رو بکن وقتی می ...

ممنون از راهنماييت گلم

شوهرم اومد دنبالم

متوجه شدم جدايي راهش نيست باهاش اتمام حجت كردم

راستش حقيقتم گفتم

و بيشتر دلم شكسته كه تا اينجا كارمون كشيده شده

آبرويي كه رفته

من چجوري تو چشماي مادرش و مادرم نگاه كنم نميدونم

دوتا آدمي كه اصلا ربطي نداشتن ولي پاسوز شدن