2777
2789
عنوان

خانمها توی سایت اخطار مشکی و تعلیق کاربری به چه معناست

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 29 پست

مگه اخطار داره نی نی سایت🥲 من جرا هیچی بلد نیستم از این سایت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه دلیلی داره عزیزم. توی نی نی سایت این برای من اومده . نه توی سایت های دیگه که .

🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

یک کاربری چند روز پیش دیدم گفت تعلیق مشکی بودم گفت رفتم تماس با ما حرف زدم گفته برات ۲ هفته اش می کنم.

از مشکی شد نارنجی ⚫️ ⬅️ 🟠

شما هم برید حرف بزنین کمترش کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

آره

🟡🟠🔴⚫️ از ۲۹ آذر ۱۴۰۲ روش تعلیق رو عوض کردن.

🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵یک کاربری چن ...

تماس با ما رفتم اطلاع دادم فعلا جواب ندادند جالبه من سه تا کاربری با سه تا شماره دارم که هر سه کاربری رو معلق کردند اما این دیگه اخطار مشکی هست خیلی تعجب میکنم من خودم وکیل هستم نه جایی حرف خلاف میزنم نه چیزی نه عکس و فلان . آدمی که توی پروفایل به جای عکس صورتش هنوز عکس گل میذاره چه فعالیت منافی عفتی می‌تونه آخه انجام داده باشه دیگه کاری نکنند متنفر بشیم از سایت

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 
تماس با ما رفتم اطلاع دادم فعلا جواب ندادند جالبه من سه تا کاربری با سه تا شماره دارم که هر سه کاربر ...

توی توصیه ی نی نی یار پستی که باعث تعلیق شد رو ننوشتن؟

تماس با ما رفتم اطلاع دادم فعلا جواب ندادند جالبه من سه تا کاربری با سه تا شماره دارم که هر سه کاربر ...

حالا اگر خواستین الان niniyar تگ کنین چک کنن چه پستی باعث تعلیق شده.

توی توصیه ی نی نی یار پستی که باعث تعلیق شد رو ننوشتن؟

نه

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 

@نی نی یار 

مال من یکی هست اصلا وارد نمیشه فک کنم از سیاهی هم بالاتره

بالا تر از سیاهی رنگی نیست🤧

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

شما دختر خوبی بودی گلم اگه شیطنت. میکردی اخطارم می‌دیدی😘😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

سلام عزیزم خوبی؟تاپیکهاتو خوندم نی نی حالش خوبه؟به دنیا امده؟؟اخه منم دقیقا مشکل شما رو دارم...شکم ب ...

سلام زنده باشید نه متاسفانه با وجود سرکلاژ و استراحت مطلق دوباره همین که بچه وارد ماه ششم شد داخل شکمم فوت کرد . همه چی رو دادیم آزمایش ژنتیک و چیز خاصی پیدا نشده فعلا . دلیل سقط شما چیه