2777
2789
عنوان

چجوری میشه ی مردو چزوند

174 بازدید | 25 پست

سلام من صبحم تاپیک زدم ومشکلمو گفتم .گفتم شوار م بددهنهدوهرچی میگه منک دوتامیزازم روش. حالا علاوه بر جواب دادن گعتم ازت بدم میاد کاش باخاستگارم قبل تو ازدواج میکردم خشگلم بود قدش بلند خارجم زندگی میکرد‌ واقعاهم همینه دیدا شدهرم اونو. خلاصه گفتم توچی اخه قدت کوتاهه سیاهی ازلحاظ جنسیم سربسته گفتم بدردنمیخوری . حرفایی بهم زده بود ک چارع ای جز گفتن اینا نداشتم ب من گعت خاهرت خرابه تودعوا. گفتم طلاق بدهدمنم میخام برم پسربازی دیگه خل شده بودم صبخ هرچی بگید گفتم ک بسوزونمش. ازکجا بفهمم سوخته .خیلی معمولیه.دلم میخاد بسوزونمش بخاطرحرفای زشتی ک بهم زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی ادب...تو دعوا با چه جسارتی از خانواده ت حرف زده...اصلا بهش این اجازه رو نده...هر چی هم گفته با ...

بابا منم جوابشو میدم مبگه خاهرت فلان من بدتر میگم صد پله ولی مهم نیست انگاربراش میگه منو عصبانی کردی مهم اینه . هرچی میخای ب خانوادم بگو 

والا چیزی دیگه ایی جا نموند که نگفته باشی ولی دیگ با این حرفات زندگیت تموم

اره خب دیگه فکرشو نمیکرد مستقیم بگم کاش نبودی . واینکه ازلحاظ جن سی هم بدردگ نمیخوری هزارتاایراد روشم گذاشتم اخهدگفت خاهرت خرابه وفلانه هرچی بگید اصلا نمیتونم بگم گفت😑 یعنی نشستم صبح گفتم چی بگم که آتیشش بزنم اینارو ب ذهنم اومد. ولی اصلا حسم توب نیست خیلی ناراحتم. زندگیم بد نبود سر ی بحث

خب دیگه حرمت بین شما کامل از بین رفته، دیگه هیچ احترامی نمونده. با ادامه دادنِ این رفتار که مشکلی حل نمیشه تازه اوضاع خرابترم میشه. در ضمن هیچ وقت اجازه نده دیگران تعیین کنن که چه رفتاری داشته باشی، شما شخصیت و احترام خودتو همیشه حفظ کن، تحت هر شرایطی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

تویه مرحله ایم نمیدونم چیکارکنم

۳دفعه قبل با جریمه نقدی واینا تاحدی بازدارنده بود ولی بازتواین دعوا شروع کرد هرچی به دهنش اومد گفت هرچیز بدی فکرکنید. من دیگه امروز نشستم ببینم چی حالمو خوب میکنه گفتم بزار ازریشه بزنمش‌ . گفتم طلاقمو بده منم میخام برم پیشش .مثل اون بشم کیف کنم. چیه کنارتو 

خب دیگه حرمت بین شما کامل از بین رفته، دیگه هیچ احترامی نمونده. با ادامه دادنِ این رفتار که مشکلی حل ...

بارها وبارها حرمتهامون ازبین رفته .چون شروع میکنه وخیلی زورش میاد ازخواهرمن .نمیدونم ادامهددادنش درسته یانه من اصلا نمیدونم ب خانواده ها بگم یانه

بنظرم سعی کن جوابش ندی بزار هرچی میخاد بگه مگه به حرف اون اتفاقا جواب ندادن بیشتر میچزون  این مدل آدم اتفاقا هرچی جوابشون بدی خوششون میاد و اینکه اینجوری شاید آدم شد ادامه نداد

چی درسته ترخدا کمک کنید من اینجااومدم گفتم چندنفر بهتر میتونن نظر بدن . ب خانوادش بگم ب خانواده خودم بگم؟چیکادکنم بحثمون اصلادیچیز دیگه بود عمدا کشوند ب توهین کردن البتهدبگم من کم نمیارم من هزارتا چیز گفتم و خواهرخودشم مشکل دارهدباشوهرش 

چی درسته ترخدا کمک کنید من اینجااومدم گفتم چندنفر بهتر میتونن نظر بدن . ب خانوادش بگم ب خانواده خودم ...

من که نمیدونم بحثت سر چی بود ولی اگر زندگیت دوست داری تو سعی کن جوابش ندی اصلا اون صحنه دعوا ترک کن یا وقتی میدونی اگر چیزی بگی اون لحظه بحث میشه حرف عوض کن میدونی منم قبلا سریع جواب میدادم هی کوتاه نمیومدم یک بار که خوب بودیم گفتم چرا انقد موقع دعوا بحث میکنی گفت تو اگر جوابم انقد تند ندی من ادامه نمیدم منم دیگ جوابش نمیدم واقعا هم خودش سریع تموم میکنه بحث را