2777
2789

خانوما تاپیک قبلم بود راجب کسی که به قصد آشنایی با همیم گفتم دوستش دارم امروز تولدمه دیروز همه چی بهم ریخت صبح حرف مهاجرتم شد گفت زودتر کاراتو بکن برو من خیلی ناراحت شدم چون راجبش حرف زده بودیم منم فقط گفتم آره پیام نداد تا غروب

غروب پیام داد باید ببینمت(احتمالا برا تولدم) بعد پیاماشو پاک کرد ده دقیقه بعد یه ناشناس پیام داد من رفیقشم خواستم بهت بگم طرفت هنوز عاشق دختریه که چهار سال عاشقش بوده و براش افسرده شده دختره کی بود؟ کسی که خودش بهم گفته بود دوست دانشگاهه از پنج سال پیش دوستیم (دوست معمولی)

من نمی‌دونم این اکانت دوستش بوده یا خودش 

یه شات فرستاد از حرفهای عادیشون که روش خط زده بود عکس دختره بکگراند صفحه تلگرامش بود اسکرین برا دو دقیقه قبل بود 

هستید ادامشو بذارم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب

بعد بهم گفت تولدت مبارک فردا سرم شلوغه میترسم یادم بره(چند دقیقه بعد از اون ناشناس) بعد که راجبش باهاش حرف زدم گردن نگرفت گفت یه دوست داشتن ساده بوده که براش مشاوره هم رفتم چند جلسه و اصلا گردن نگرفت اون دختره همون رفیقشه و منم عصبانی شدم بلاکش کردم اس ام اس داد حوصله ندارم برا بار چندم التماس کنم نگهت دارم خداحافظ و بعدم یکم دعوا کردیم دیگه پیام ندادیم و هنوز تلگرام بلاکه

اون ازم پنج سال بزرگتره

احتمال داره بخاطر مهاجرتم اینکارو کرده باشه ؟که کنسل نکنم بخاطرش؟ یا خودش ترسیده و نمیخواد ادامه بده؟یا واقعا قضیه همین عشق قدیمیه؟

منم همینو میگم عزیزم حتما خودشه چون نمیشه ک توی چند لحظه هم خودش بهت پیام بده هم رفیقش خیلی واضحه

خب چرا اینکارو کرد ؟بنظرت واقعیه واقعا عاشق دختره بوده چهار سال ؟یا خواسته کادو تولدو بپیچونه (من بهش کلی گفتم کادو نمی‌خوام خودش اصرار می‌کرد میخواد بخره)

منم همینو میگم عزیزم حتما خودشه چون نمیشه ک توی چند لحظه هم خودش بهت پیام بده هم رفیقش خیلی واضحه

بنظرت نباید بلاک میکردم؟الان چیکار کنم؟تولدمو کوفتم کرد