2777
2789
عنوان

چاره ای جز کشتنش برام نمونده دیگه

1514 بازدید | 87 پست

خانوما تورو خدا هرکی میتونه یه راهی پیش پام بذاره حداقل قاتل نشم...

ماجرا از این قراره که:

پنج سال پیش من و مادرم و برادر 18 سالم (پدر ندارم) یه خونه ای رو اجاره کردیم از بنگاه،

آپارتمان داشتیم اما هنوز آماده نشده بود معلوم نبود تا چند ماه قرار بود آماده بشه اما ما میدونستیم زمان زیادی نمونده و منتظر بودیم آماده که شد اسباب کشی کنیم آپارتمان خودمون.

بنابراین قرارداد اجاره رو یک ساله تنظیم کردیم

یک سال نشستیم اما از تحویل آپارتمان خبری نشد که نشد. قرارداد خونه اجاره ای هم نزدیک عید تموم میشدبرای همین مادرم از صاحب خونه تا دوسه ماه وقت خواست که بشینیم و دوسه ماه بعدش تخلیه کنیم که هم نزدیک عید آواره نشیم هم برادرم امتحاناتشو بده و تموم شه.

دوسه ماهم که گذشت به صاحب خونه گفتیم هنوز آپارتمانمونو تحویل ندادن اگر دوست داشتین بیایین قرارداد رو تجدید کنیم گفت باشه میام چند روز صبر کنید گفتیم باشه

چند روز ذشت نیومد، چندین بار زنگ زدیم بازم اما بازم گفت حالا میام سر فرصت

اما اجاره هاشو ماه به ماه دریافت میکرد.

میترسیدیم اگه اجاره رو سروقت واریز نکنیم لج کنه یا رهنمون رو که 15 میلیون بود پس نده

خلاصه بعداز چندین ماه آپارتمان خودمونو تحویل دادن و ما بهش گفتیم اینبار بیا دیگه پولمونو بده ما بریم

هربار زنگ زدیم گفت هفته بعد میام میدم.. به بنگاهیه زنگ زدیم، رفتیم مغازش، گفت دست من نیست که شما از وقت قراردادتون گذشته و عملا دیگه به من ربطی نداره اما عیبی نداره من حاظرم کارتونو پی بگیرم

بنگاهیه هم هیچ کاری نتونست بکنه میگه هرچی زنگ میزنم منم دست به سر میکنه، یا تلفنامو جواب نمیده.

رفتیم خونه صاحب خونه خانومش کلی عصبی شد از دست ما و شوهرش، گفت بشینید ما نداریم پول بهتون بدیم.

ماهم به پول رهنمون نیاز داشتیم و نمیتونستیم بگیم عیبی نداره بذار یکی دو سال دستش بمونه.

الان دوساله هرررررررررررررررررر کاری بگین انجام دادیم اما این پولمونو هرروز میگه فردا میدم پس فردا میدم یک ساعت دیگه زنگ میزنم

باهزارمکافات واسه خونش مستاجر پیدا کردیم که باپول رهنش رهن مارو بده که گفت اجاره نمیدم مستاجرم پرید😔

اینم بگم الان یک ساله اجاره شو ندادیم و اومدیم آپارتمان خودمون و اونجا رو تخلیه کردیم فقط چنتا کمد و بخاری هست اونجا

بخدا هرلحظه تصویر کشتنشو توی ذهنم مرور میکنم

اینکارو نمیکنماااااااااا اما عصبیم کرده بخدا نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم😢

ببخشید طولانی شد چون نخواستم ناراحت شید ک بگید خب خب بگو

راهنماییم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعضی آدما اینجورین دیگه... منم یه بار تو ماجرای مشابهی افتادم به خاطر آبروم مجبور شدم از پولم بگذرم.... اونم منو یه دختر تک و تنها گیر اورده بود این کارو کرد.... به نظرم تنها راهتون شکایته.