2777
2789
عنوان

عزیزانی که آمپول آنوکسا میزنید میشه بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 15001 بازدید | 162 پست
عزیزجان 18 گرم وزن لاکپشت سوم نیست گفته وزن لاکپشت دوم 18 گرم کمتر از دوبرابر وزن لاکپشت سومهما تا ا ...

مرضی میدونی چرا شک کردم چون اولش وزن هر ۳ لاک پشت رو گفته 

وزن اولی: ۱۸۰ 

335.5=2÷705 وزن لاک پشت دوم و سوم 

بعدش میشه ۶۸۷=۱۸_۲×۳۳۵.۵

بعدش ۱۸=۶۸۷_۷۰۵

اینجوری میشه انگار 

مرضی جونم بازم چک میکنی؟

خدایا شکرت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقت شما هم بخیر 02532615959 فقط روزهای زوج ساعت 3 تا 7 پاسخگو هستندبه بیمارهای باردار و های ریس ...

سلام عاقبتتون به خیر ممنونم لطف کردید

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
الحمدالله که همه چی خوب بوده❤️،حرفا میزنی ها اینجا کم مونده عکس اسپرم رو بزارن بگن جنسیت چیه به نظرت ...

اتفاقا تو ان تی مشخص میشه من جفت بچه هام تو ان تی بهم جنسیت رو گفتن

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

سلام مرضی جون من هشت هفتم باردارم  استراحتم خیلیییییی استرس دارم افسردگی هم گرفتم چون همش استراحتم.و  همش افکار منفی میاد به ذهنم. شما تجربه ای نداری بهم بگی چکارکنم عزیزم قرصم ک نمیشه خورد . داغونم😢

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
سلام مرضی جون من هشت هفتم باردارم استراحتم خیلیییییی استرس دارم افسردگی هم گرفتم چون همش استراحتم.و ...

سلام دوستم خوبی

تشکیل قلب بچه رو انشاالله گذروندی آره؟

ببین استرس داشته باشی یا نداشته باشی میگذره فقط با استرس تلخ و سخت میگذره 

تازه استرس خودش باعث خیلی اتفاقات بد میشه

البته که من خودم خداوندگان استرس هستم 

ولی خب خیلی سعی میکنم کنترل کنم 

همین چند روز پیش جراحی شدم و الانم مادرم پیشم هستند و استراحت مطلق هستم

دیگه باید صبور باشیم ببینیم چی واسمون پیش میاد

حداقل واسه خودمون این پروشه رو تلخ تر نکنیم

.Pain🔥you made me a believer

اتفاقا تو ان تی مشخص میشه من جفت بچه هام تو ان تی بهم جنسیت رو گفتن

حالا چه فرقی میکنه 

سونو آنومالی یکی از فاکتور هاش تشخیص جنسیت هست دیگه داخل متن سونو جنسیت بچه درج میشه و ما می‌فهمیم 

چه کاریه زودتر بپرسیم 

بچه بچه اس😍

سلام دوستم خوبیتشکیل قلب بچه رو انشاالله گذروندی آره؟ببین استرس داشته باشی یا نداشته باشی میگذره فقط ...

سونو قلب آره رفتم  خوب بود خداروشکر. الهی بگردم ممنونم از دلگرمیت گلم. آره  خیلی سخته استرس واقعا باید بگذرونیم دیگ 😓

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
سونو قلب آره رفتم خوب بود خداروشکر. الهی بگردم ممنونم از دلگرمیت گلم. آره خیلی سخته استرس واقعا با ...

خداروشکر که قلب رو رفتی

منم غربالگری اول رو رفتم و سرکلاژ شدم و امروز 14 هفته و 2 روز هستم

تا به اینجا رسیده اووووووووه چه چالش هایی رو گذروندم 

اما در هر صورت گذشته 

الان دارم میگم ای کاش سر فلان موضوع اینقد به خودم سخت نگرفته بودم😔

سر عمل سرکلاژم از بس حرص خوردم و استرس داشتم و جذب منفی کردم چشمام درگیر شد و ورم و درد و التهاب شدید جوری که روز عمل که رفتم بیمارستان گفتند با این وضعیت چشمام نمیتونن بیهوشی عمومی بهم بدن و مجبور شدن اسپاینال عملم رو انجام بدن😔و الان هم با عوارض عمل در حال دست و پنجه نرم کردن هستم هم عوارض بیحسی از کمر😔

ای کاش ای کاش ای کاش یکم ریلکس بودم😔

خداروشکر که قلب رو رفتیمنم غربالگری اول رو رفتم و سرکلاژ شدم و امروز 14 هفته و 2 روز هستمتا به اینجا ...

فدات شم  درکت میکنم چون خودمم استرس دارم یکسره . فقط استراحت باش میگذره ماریس نمیشه کرد .ب روزای خوب باید فکر کنیم😢

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
فدات شم درکت میکنم چون خودمم استرس دارم یکسره . فقط استراحت باش میگذره ماریس نمیشه کرد .ب روزای خوب ...

خدا نکنه گلم

دقیقا با استرس فقط بیشتر به خودمون آسیب میزنیم 

[QUOTE=375086344]حالا چه فرقی میکنه  سونو آنومالی یکی از فاکتور هاش تشخیص جنسیت هست دیگه داخل متن سونو جنسیت بچ ...[/QUOTEسلام در جواب اون خانم گفتم

جنسیت برای منم فرقی نداره ولی دکتر خودش بهم گفت انشالله هر چی باشه فقط سالم و صالح و عاقبت بخیر باشن

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

سلام عزیزم نمیدونم هنوز داری آنوکسا میزنی یا نه

آخه منم میزنم و قبلا شکمم کبود میشد، الآن علاوه بر تمام نکاتش، یه چیز دیگه هم رعایت میکنم اونم اینکه قبل از خارج کردن سوزن از شکمم، ۵ ثانیه صبر میکنم بعد درش میارم، دیگه اصلا کبود و سفت نمیشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سلام عزیزم نمیدونم هنوز داری آنوکسا میزنی یا نهآخه منم میزنم و قبلا شکمم کبود میشد، الآن علاوه بر تم ...

سلام دوست عزیز

ممنونم❤️

بله من میزنم تا پایان بارداری باید بزنم

قبلا توی بازو میزدم خیلی خیلی اذیت میشدم سفت و کبود میشد

الان توی شکم میزنم دیگه سفت نمیشه فقط گاهی کبود میشه که اونم کمه و رفع میشه

من هر آمپول رو تایمر میگیرم حدود 40 ثانیه تزریق میکنم خیلللللی آروم

بعد از تموم شدنش هم چند ثانیه نگه میدارم و خارج میکنم

سلام دوست عزیزممنونم❤️بله من میزنم تا پایان بارداری باید بزنمقبلا توی بازو میزدم خیلی خیلی اذیت میشد ...

خب پس خودت هم این نکته رو رعایت میکردی، خداروشکر که الآن بهتره

یه کم کبودی اجتناب ناپذیره بعضی وقتا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........