2777
2789
عنوان

خانمایی که رانندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست
دمت گرم بابا من میترسم ماشینمونو بزنم اینور اونور شوهرم چرت بگه بهم

حقیقتا منم نمیتونستم 

شوهرم گفت باید یاد بگیری اون ماشین رو خرید گفت هر چقدر میخوایی تصادف کت خودت سالم باش بالاخره یاد میگیری 

نترس بابا مادیات چقدر ارزش داره مگه؟

شهری که هستی بزرگه یا کوچیک ؟..اگه کوچبکه به نفعته ..میتونی آخر شب که خیابونا خیلی خلوته ماشین بردار ...

کوچیکه ولی جاده تهران شماله ماشین زیاده تو جاده

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی سال پیش گرفتم یه پراید پارسال گرفتم یه جلسه با مربی رفتم بعدش میرفتم بیرون فقط نزدیک خونه دور نمی‌رفتم بعدش باردار شدم ننشستم و آنقدر ماشین موند داشت خراب میشد استارت نمی‌خورد فروختم الانم با بچه کوچیک بیشتر استرس میگیرم

عزیزم تا خودت شروع به رانندگی نکنی مدام این استرسه باهاته!تو هزار بار دیگه هم کلاس بری تا خودت با ما ...

تنها؟

یعنی هیچکسو نبرم؟

مربیمم گفت باید تنها بشینی تا استرست بریزه ولی تا میشینم مشت فرمون دست و پاهام میلرزه هاااا

اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم انقد که لرزش میگیرم

منم مثل تو۲ ماهه دیگه گواهینامه ام رو باید تمدید کنماوایل راحت تر رانندگی میکردمولی الان خیلی وقته خ ...

اخه ی خدا رحمتشون کنه چقد غم انگیز😔

یه مربی خوب بگیرین واسه ۱۰ جلسه مثلابا ماشین خودتون ببره شما رو تعلیم خودش یه جاهایی پیاده بشه شما ت ...

این خوبه اگه بیان

تنها؟یعنی هیچکسو نبرم؟مربیمم گفت باید تنها بشینی تا استرست بریزه ولی تا میشینم مشت فرمون دست و پاهام ...

من تنها میرفتم

نیازی نیس اولش بری جاهای شلوغ که استرس بگیری!

یا تایمایی برو که شهر خلوته

بلاخره که یه روز باید خودت رانندگی کنی 

و تا خودت نخوای همینطور این ترسه همراهته عزیزم

اخه ی خدا رحمتشون کنه چقد غم انگیز😔

ممنون ، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

حقیقتا منم نمیتونستم شوهرم گفت باید یاد بگیری اون ماشین رو خرید گفت هر چقدر میخوایی تصادف کت خودت سا ...

شوهرم میگه برو فدای سرتو ...ولی میدونم ی خش بیفته خط خطیم میکنه😅😅

منم مثل شما بین گواهینامه گرفتنم و رانندگی کردنم فاصله افتادبا همین شیوه راه افتادم

چقد خوب اوایل رانندگی کردم البته اونم با استرس ولی بعد باردارشدمو استرسمم بیشترشد

منم خیلی سال پیش گرفتم یه پراید پارسال گرفتم یه جلسه با مربی رفتم بعدش میرفتم بیرون فقط نزدیک خونه د ...

عه منم همینطور باردارشدم دیگه استرسم بیشترشد

من تنها میرفتمنیازی نیس اولش بری جاهای شلوغ که استرس بگیری!یا تایمایی برو که شهر خلوتهبلاخره که یه ر ...

اره دقیقا تا خودم نخوام نمیشه