2777
2789
عنوان

شده یکیو دوس داشته باشین بعد

96 بازدید | 15 پست

شمارشو پاک کنین؟ بخاطر اینکه مثلا بدونین آنلاینیش برا شما نیس یا مثلا آن بودنشو ببینین بعد اعصابتون بریزه بهم بزنین پاک کنین؟؟ 

این پسره اصلا وات آن نمیشد ما وقتی باهم کات کردیم یکسره اونجا آن بود بعد میدونستم شمارمو داره یه ترفند بلدم مشخص میشه کی داره کی نداره.. حالا دو روزه ک دیگه شمارمو پاک کرده دقیقا تو این دو روز دیگ وات آن نمیشه.. نمیدونم شاید دلیلای مسخره ای داشته باشم ولی هرچی حسم گفته تا الان درست گفته.. حس میکنم آن بودن من رو مخش بوده ینی با این پاک کردن شماره همه چی تموم شده؟؟💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم درست و مناسب هیچوقت باعث نمیشه اینهمه فکر و خیال و سناریو تو مغزت بسازیرهاش کن اون ارزششو نداره

خیلی دوسش دارم یه لحظه هم از تو فکرم نمیره چحوری فراموشش کنم آخه همین الان نشستم کی گریه کردم

هعی منم اونجور شدم رفته سه هفتس دیگ نمیاد .نکن اینکارارو خسته میشن میرن دیگ هم نمیان ها

از من الان دیگ ۲ ماهه ک نیس😭خاکبرسرم کنن کاش اونموقع ک داشتم اون چرت و پرتارو تایپ میکردم دستم میشکست اونجوری نمیگفتم بهش😭

خب چرا ادمیو دوس داری ک به اندازه تو دوسِت نداره؟

مشکل همینه دیگ دقیقا 

بین مغزو قلبم گیر افتادم قدرت قلبم خیلی بیشتره این خاطره هاش هی رژه میرن تو مغزم باعث میشن به قلبم ببازم هرجا میرم با رفیقام بیرون یادش تو ذهنمه میرم باشگاه یادش تو ذهنمه کتاب میخونم باز یادش میوفتم به خودم میام میبینم یکساعته دارم بهش فکر میکنم به یه گوشه خیره شدم چیکار میگی بکنم؟

مشکل همینه دیگ دقیقا بین مغزو قلبم گیر افتادم قدرت قلبم خیلی بیشتره این خاطره هاش هی رژه میرن تو مغز ...

خب بر اساس حرفات مشخصه که تو عاشق خودش نیستی، از اون آدم یه شخصیت ساختی تو ذهنت و عاشق اون شخصیتی

سعی کن با حقیقت کنار بیای که اون آدمه تو ذهنت با ادمه واقعی فرق داره

رو یه برگه ویژگی های منفیو بنویس چون ذهن به تدریج چیزای منفی رو فراموش میکنه و سعی کن کلاسای مختلف بری و به خودت زمان بده

بزار با غم کنار بیای، و چکش نکن وگرنه زخماتو از اول باز میکنی

زندگی بدی داشت وضعش خوب نبود زدم تو سرش گفتم ارزش نداری.. ولی صبش معذرت خواهی کردم ک دیگ جوابی نگرفت ...

کار بدی کردی ولی خب معذرت خواهیت خوبه .ن من همچین کاری نکردم ولی خب منم باهاش بد بودم همش قهر و کات و دعوا بیچاره خسته شد

کار بدی کردی ولی خب معذرت خواهیت خوبه .ن من همچین کاری نکردم ولی خب منم باهاش بد بودم همش قهر و کات ...

میدونم زبونم لال بشه ک تر زدم تو زندگیم همیشه..

جرا یهو شماره رو بعد دوماه پاک کرد ینی؟