2777
2789

دوستان عزیزم سلام

هممون می‌دونیم که یه دغدغه مهم ما همین نیاز جنسیه

فکر کن مجردی نیاز جنسیت رو چیکار می‌کنی؟؟؟

دوست پسر(اینو اصلا تایید نمی‌کنم)

خودارضایی(فکر میکنم اگه تبدیل به عادت نشه بد نیست)

دوش گرفتن و ورزش گرفتن هم چرته مگه میشه از بین بردش این نیاز رو

استحاله جنسی (اینکه انرژی جنسیمون رو در یه راه دیگه به کار ببریم چون انرژی خیلی زیادیه و میشه در راه درست ازش استفاده کرد ) دقیق نمی‌دونم چطوری ولی خب اینم هست 

راه های دیگه به نظر شما؟

راستی ازدواج هم هست ولی ازدواجی که فقط بر پایه نیاز جنسی باشه دوام نداره که

من آدم گرمی هستم 

ولی مجردی کاملا کنترل کردم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تقوای الهی از همش راحت تر بود که

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

برای خود ارضایی و نیاز جنسی دنبال درست کردن جسم نباشید روح و روان خرابه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️