2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماه پیش گرفتمنیازی به خوابوندن پول نیستیه حساب برای همین کار باز کن. بعد فعال نگهش دار.براساس ...

خب برام مهمه ک چقدر بدن

حسابم رو چ مقدار تو اون یک ماه فعال نگه دارم

خب برام مهمه ک چقدر بدنحسابم رو چ مقدار تو اون یک ماه فعال نگه دارم

شوهرم با حسابم کار میکرد. میگفت یه روزا بالای یه میلیارد توی حساب بود یه روزایی کمتر از 50 هزار تومن. 

نمی‌تونم دقیق بگم چقدر ورودی و خروجی داشت. 

نمیدونم برا سال جدیدهم طرحش باشه یانه. ولی برنامه بام.که نصب کنی تو محاسبه گرش  مینویسی که چقد سپرده چندماه چقد وام میده

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
من چند ماه پیش گرفتمنیازی به خوابوندن پول نیستیه حساب برای همین کار باز کن. بعد فعال نگهش دار.براساس ...

پول باید باشه. الان شما همون یه میلیارد باعث میشد میانگین اون پنجاه تومن بکشه بالا. ولی فک کن اگه روزی ده میلیون تو حسابت باشه فقط مطمن باش وام زیر پنجاه هم بهت نمیدن

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
بعد از یک ماه چقدر بهتون وام دادند؟

138 تومن

اگه اجازه می‌دادیم یه مدت بیشتر بمونه یا تعداد قسط‌هاشو کمتر می‌کردیم بیشتر هم می‌شد. فکر کنم نزدیک 200 تومن میشد اگه تعداد قسط‌هاشو 6 تا انتخاب می‌کردیم. 

پول باید باشه. الان شما همون یه میلیارد باعث میشد میانگین اون پنجاه تومن بکشه بالا. ولی فک کن اگه رو ...

از ساز و کارش اطلاع ندارم. 

138 تومن وام بهمون دادن بعد یه ماه. با اقساط 18 ماهه.