2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس پسراا

331 بازدید | 40 پست

قبلا یکی دوبار مچ نامزد قبلیمو گرفتم که پو. رن نگاه میکرد گفتم خوشم نمیاد پور. ننگاه میکنی با کمال پررویت برداشت که تازه برو خداروشکر که من ماهی یکی دوبار میبینم بقیه پسرا اینجوری نیستن هرشب

این اخرا بهم گفت تو قدرمو نمیدونی

بخدا یادم میاد خندم میگیره😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا اینا چه چیزای میبینم وایی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اکثرا اینجوری انمتاسفانه

فقد عشق پسرای که گیتار میزنن فیلم میبینن کتاب میخونن عکاسی میکنن غذا درست میکنن درس میخونن تلاش میکنن نه تاحالا اکس داشتن نه رلی پاک پاکن عاشق همچین پسرایم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿