2777
2789

سلام دوستان

اگر کسی یجایی کار کنه و بیمه نباشه و بیاد بیرون کارفرما میتونه واسش ترک کار بزنه؟ یا ترک کار فقط در صورت بیمه بودنه؟

و اینکه ترک کار به منزله اخراجه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیتونه.. اصلا نمیتونه چون خودش اول باید بیمه زد کنه که ترک کار بزنه. ۸۵۶۳

وای عزیزم مطمئنی؟ خدا خیرت بده استرس داشتم

آخه تو اینترنت چندجا خونده بودم که میتونه در صورت بیمه نبودنم اینکارو کنه

یه سوال دیگه ببخشید، امکانش هست منو بیمه کرده باشه و من متوجه نشم؟ یا پیامکی چیزی میاد؟

چون میخواست برای یه روز بیمه ام کنه که از طرف بازرس واسش مشکل پیش نیاد و بعدم ترک کار بزنیم

میترسم یواشکی اینکارارو انجام داده باشه

سلام عزیزم

در صورتی که اظهار نامه یا پرسشنامه بیمه رو پرکرده باشین و شناسنامه و کارت ملی به کارفرما تحویل داده باشین اون میتونه شما رو بیمه کنه حتی یک روز و ترک کار براتون بزنه

اما اگه بیمه نکرده باشه ترک کار اصلا معنی نداره

برو تو سایت بیمه تامین اجتماعی شماره بیمتو بزن میفهمی برات رد کرده یا نه

شماره بیمشو از کجا باید بدونه؟ باید یه حساب کاربری با کدملی و شماره موبایلی ک به نام خودش هست ایجاد کنه و وارد سامانه بشه و قسمت سوابق رو چک کنه اگه سابقه داشته باشه مشخص میششه