2777
2789

چقد عجیب😐

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه

تو دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

اره

😁

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

یاسی جان بنظرت من لایق دوست داشتن نیستم؟چرا به چیز همم؟ منکه باهمه خوبم

چرا اینجوری فکر میکنی؟

چرا اینجوری فکر میکنی؟

چون واقعا اینطوریه 

با یه لاشیم حرف میزدم ک با بقیم حرف میزد خودم ارزشم پایین اوردم ،دوست نداشتم از دستش بدم ،ولی حتی از حزف زدنش معلوم بود ذله ای ارزش ندارم وفقط سرگرمی 

الانم بهش پیام ندادم وپاک کردم همه چیزو 

بهم پیام نداد……

حداقل یه خبر میگرفت ،انقد نباید بی اهمیت میبوذم 

احساس خاری میکنم 

چون واقعا اینطوریه با یه لاشیم حرف میزدم ک با بقیم حرف میزد خودم ارزشم پایین اوردم ،دوست نداشتم از د ...

عزیزم کاملا میفهمم چی میگی خیلی سخته وقتی کسی که بهش اهمیت میدی این‌جوری باهات رفتار میکنه. حق داری ولی بدون تقصیر تو نیس این آدم به قول خودت لاشی بوده و قدر تو رو ندونسته به خودت بگو به جهنم 

لیاقت تو خیلی بیشتر از این حرفاس اینکه پاکش کردی و دیگه بهش پیام نمیدی، کار درست رو انجام دادی دمت گرم😌

اصلا غصه نخور یه آدم درست حسابی میاد تو زندگیت که قدر تو رو بدونه الان فقط به خودت برس و سعی کن حالت رو خوب کنی  با دوستات برو بیرون، فیلم ببین، به خودت حال بده یه روز میبینی این آدم و رفتارش چقدر برات بی‌ اهمیت شده یادت باشه تو باارزش ‌تر از این حرفایی💪💖

ممنون ک گوش دادی 🙂😭😭

خواهش میکنم عزیزم🫂