2777
2789
عنوان

برا خواستگاری چی نیاز هست

131 بازدید | 10 پست

من کلا یه خواهر دارم که خیلی کوچیکتر از خودمه اطلاعی از این چیزا نداریم و  تا الان هر چی خواستگار اومده ندیده رد کرده بودم الان پسر عمم قراره شب بیاد با خانوادش

بعد گفتن که ما میخایم وسیله بخریم اخه چه وسیله ای ما هم باید چیزی بخریم غیر از شیرینی؟

باید چیکار کنم اصلا بلد نیستم هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی خونه قشنگ تمیز میکنید خصوصا پذیرایی رو میوه و شیرینی وچای آماده کنید اگه قبل شام میاد دیگه ی برنج ومرغ بزارید طرف های چینی خوشکل دربیارید انشاالله که خیره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مثل یک مهمانی معمولی وسایل پذیرایی فراهم کنین 

اگه جوابتون بله هست تدارک بیشتر مثلا تدارک  شام هم ببینین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
لباس خوب و ارایش ملایم برا خودت میوه و اجیل و شیرینی همینا فکر کنم

اینا را مامانمم گفت وقتی گفتن وسایل مونو بخریم

شما هم اماده کنید شک کردم باید چیکار کنیم

میوه و چای و شیرینی چیز دیگه لازم میست نهایت یه اب میوه ای شربتی چیزی واسه تو اتاق که موقع حرف زدن گلوتون خشک نشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

واا 😑

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋